Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorg voor uw beveiliging

Verklein de kans op internetcriminaliteit

Met een goede beveiliging van uw computer en uw mobiele apparaat is de kans kleiner dat internetcriminelen inbreken om geld van uw rekening te halen. Natuurlijk zorgen wij dat u veilig online uw bankzaken kunt regelen. Maar u kunt ook zelf zorgen dat uw computer en mobiele apparaat goed beveiligd zijn. Daarom geven wij u graag tips.

Toetsenbord
 

Beveilig uw computer of mobieltje

Met onderstaande tips kunt u uw computer of mobiele apparaat beschermen tegen inbrekers.

  • Gebruik de laatste antivirussoftware en een firewall (een programma dat internetverkeer controleert en schadelijke informatie blokkeert). Zorg dat deze starten als u uw computer of mobiele apparaat aanzet. U regelt dit via de instellingen van uw antivirussoftware en firewall.

  • Controleer regelmatig of er updates zijn voor uw besturingssysteem en software zoals apps, virusscanner en internetbrowser. Installeer deze updates.

  • Installeer alleen originele software. Zo weet u zeker dat u de juiste updates krijgt en dat onze app en Internet Bankieren optimaal werken.

  • Zorg ervoor dat uw draadloze netwerk beveiligd is. 

 

Controleer uw software

Via onderstaande links komt u op de website van de aanbieder van uw software. Op deze website vindt u een link waarmee u uw software kunt updaten.

Controleer uw Plug-ins

Houd uw Plug-ins up-to-date. Plug-ins zijn aanvullingen op computerprogramma's. Bijvoorbeeld Adobe Reader, Adobe Flash, Microsoft Silverlight en Java.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Financieel jaaroverzicht 2016

Vanaf eind februari 2017

Financieel jaaroverzicht 2016

Het Financieel Jaaroverzicht 2016 gebruikt u voor uw administratie en uw belastingaangifte. Het staat eind februari voor u klaar.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn