Naar de navigatie Naar de inhoud

Veilig online bankieren

✓ Kennis & Inzicht ✓ Apparaten & Systemen ✓ Slim & Alert

De 3 sleutels tot veilig online bankieren

Veilig bankieren is momenteel gesprek van de dag. Aan de hand van de drie sleutels zorgen wij er samen voor dat u veilig online bankiert. Denk hierbij aan kennis & inzicht hebben van wat een phishing mail is, zorgen voor veilige apparaten & systemen om mee te bankieren en online slim & alert reageren op verdachte zaken. 

De drie sleutels tot veilig online bankieren

  • Kennis & Inzicht 
  • Apparaten & Systemen 
  • Slim & Alert

Contactloos betalen

Pincode afkijken verleden tijd door contactloos betalen

Hoe veilig is contactloos betalen nu eigenlijk? Wat als u uw pas kwijt raakt? Bent u dan gelijk al uw geld kwijt? Onze expert legt het in deze blog uit.

Lees meer
Mobiel bankieren

Beveiliging van telefoon zelf zorgt voor extra zekerheid

Is mobiel bankieren onveiliger dan bankieren via de computer? Onze expert geeft het antwoord en vertelt hoe u uw mobiele apparaten nog beter beschermt.

Lees meer

Wifi versus 3G en 4G

Veilig mobiel bankieren via wifi of via het 3G/4G netwerk. Hoe zit dat nu precies? En wat is veiliger? Onze veiligheidsexpert vertelt in deze video wanneer u beter voor het mobiele netwerk kunt kiezen en wanneer voor een beveiligd wifinetwerk. 

Wat te doen wanneer u uw telefoon verliest

Wat gebeurt er als u uw telefoon kwijt raakt en hij belandt in foute handen? Kan iedereen dan bij uw rekening en geld? Onze veiligheidsexpert vertelt in deze video hoe de mobiele app is beveiligd. 


Internetbankieren

Internetbankieren is veiliger dan ooit

Zorgen over internetbankieren zijn steeds minder nodig: de cijfers laten immers zien dat mensen veiliger internetbankieren dan ooit. Harm Kuiper, Management Security Consultant vertelt er meer over.

We zijn op werkdagen tot 22.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn