Naar de navigatie Naar de inhoud

Over ABN AMRO

Informatie over ABN AMRO

Het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam.

Toezicht

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) houden toezicht op ABN AMRO. Beide instanties hebben speciale Toezichtslijnen, die u kunt bellen voor meer informatie over hun toezicht op ABN AMRO.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Dan zullen wij er alles aan doen om deze naar tevredenheid op te lossen. Wordt een klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan heeft u de mogelijkheid om het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) in te schakelen.

Juridische documenten

Zoekt u voorwaarden, of een Financiële Bijsluiter? Wij hebben de belangrijkste juridische documenten voor u op een rij gezet.

Duurzaamheid

ABN AMRO wil graag een betere bank zijn, die bijdraagt aan een betere wereld. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld.
Lees meer over ons duurzame beleid en hoe u zelf ook eenvoudig een steentje kunt bijdragen.

Identiteit

Wilt u meer lezen over de strategie en kernwaarden van ABN AMRO? Of wilt u meer informatie over sponsoring? U vindt deze informatie op abnamro.com.

Veiligheid

Online bankieren wordt steeds meer de norm. Als bank willen wij ervoor zorgen dat u zich veilig voelt als u online bankiert. Lees meer over veilig online bankieren en wat u zelf kunt doen.

Toegankelijkheid

Als bank vinden we het bij ABN AMRO belangrijk dat iedereen zelf zijn bankzaken kan regelen. Daarom proberen wij onze producten en diensten zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Hoe we dit proberen te bewaken leest u hier:

Disclaimer

De disclaimer van ABN AMRO geldt wanneer u de website www.abnamro.nl bezoekt.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn