Naar de navigatie Naar de inhoud

Tarieven bij onze expertise

Bewindvoering

Voor de bewindvoering geldt een jaarlijks tarief. Dit jaarlijkse tarief is gebaseerd op de omvang van het vermogen waarover het bewind wordt gevoerd per 1 januari van het desbetreffende jaar. Informeer bij uw private banker voor het huidige tarief.

Executele

Voor de Executele geldt een eenmalig tarief. Dit tarief is gebaseerd op de omvang van uw bezittingen zoals die worden opgegeven in de aangifte voor het recht van erfbelasting. Informeer bij uw private banker voor het huidige tarief.

 

Estate Planning

Voor Estate Planning werken we met een uurtarief. Het aantal uren dat nodig is, kan per geval anders zijn. Informeer ernaar bij uw private banker.

Vermogensstructurering

Advies over Vermogensstructurering valt onder onze basisdienstverlening. U hoeft daarvoor dus niet extra te betalen.

 

Toekomstvoorzieningen: advieskosten

Kiest u voor advies? Hiervoor betaalt u advieskosten. De hoogte van de advieskosten is afhankelijk van het aantal uren dat wij met uw advies bezig zijn. Ons uurtarief is € 155 per uur.  In de meeste gevallen kunnen wij u vooraf aangeven wat de hoogte van de advieskosten zijn, door een schatting van het aantal arbeidsuren. Wilt u een product kopen? Dan hoeft u geen btw (21%) te betalen.

 

Toekomstvoorzieningen: afhandelingskosten

Sluit u een product af? U betaalt dan naast advieskosten ook eenmalige afhandelingskosten (zie de tarieventabel hieronder).

Wilt u geen advies maar wilt u wel bij ABN AMRO MeesPierson een product afsluiten? U betaalt dan alleen afhandelingskosten (zie de tarieventabel hieronder). Daarnaast bent u wettelijk verplicht een zogenaamde kennis- en ervaringstoets af te leggen. U krijgt daarmee inzicht in uw kennis over het soort product dat u zonder advies wil afnemen.

De tarieven van de afhandelingskosten zijn:

Afhandelingskosten U betaalt (per product)
Bankspaarproduct afsluiten via internet € 25,-
Bankspaarproduct afsluiten via medewerker € 50,-
Verzekeringsproduct afsluiten € 175,-
 

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn