Naar de navigatie Naar de inhoud

House of Einstein

House of Einstein biedt een personal shopping service speciaal voor mannen.

 

Kledingservice voor mannen

House of Einstein is een online personal shopping service voor mannen. Het bedrijf werd in 2012 opgezet door twee oud-studenten van de TU Delft: Mei Ling Tan en Jantien Herfst. Ze hadden allebei iets met mode en met ondernemerschap. “We hadden opgemerkt dat als het om online en mode gaat, er veel diensten zijn voor vrouwen, maar weinig voor mannen”, zegt Tan.

Geen webshop

“We zijn absoluut geen webshop,” vertelt Tan. “We combineren persoonlijke service met de efficiency en snelheid van online.” Het bedrijf heeft inmiddels een paar duizend klanten. “Onze klantenkring bestaat uit mannen die begrijpen dat kleding belangrijk is voor hun carrière en uitstraling, maar die geen zin hebben om zelf op zoek te gaan. Het zijn veelal ondernemers, managers en andere professionals.”

 

Geld voor nieuwe technologie

Via ABN AMRO MeesPierson kwam House of Einstein in gesprek met een investeerder. Er was sprake van een duidelijke match en er volgde een investering. Dit geld werd ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe technologie en groei van de onderneming. “We zijn nu plannen aan het maken voor de toekomst en willen inzetten op verdere groei. Dat betekent dat we meer geld nodig hebben.”


Informal Investment Services - House of Einstein

 

Voor meer informatie over House of Einstein kunt u terecht op de website: www.houseofeinstein.nl

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn