Naar de navigatie Naar de inhoud

Executele: uw nalatenschap

Executele van ABN AMRO MeesPierson

Alles geregeld voor uw nalatenschap

Een goede executeur wikkelt uw nalatenschap zorgvuldig af. U zou niet willen dat er bijvoorbeeld familieconflicten ontstaan door afspraken die niet in uw testament staan. Onze specialisten begeleiden de afwikkeling van begin tot eind.

In het testament staat wie de executeur is. De executeur wikkelt de nalatenschap af. De executeur kan erfgenaam zijn maar ook een buitenstaander.
Iemand die overlijdt, laat bezittingen na. Bijvoorbeeld een huis, auto en bank- en spaartegoeden. En soms ook schulden. Zoals een hypotheek en een lening. Alle bezittingen en schulden behoren tot de nalatenschap.
Dit is een document waarin iemand verklaart wat er na het overlijden met zijn of haar nalatenschap moet gebeuren. Met een testament kan iemand dus afwijken van het wettelijk erfrecht. Een notaris stelt een testament op en meldt dit bij het Centraal Testamentenregister. Weet u niet of de overledene een testament had? U kunt dit navragen bij een notaris of bij het Centraal Testamentregister in Den Haag.
 

Executele in het kort

  • Een executeur wikkelt uw nalatenschap af
  • Zo heeft u minder kans op familieconflicten
  • Onze specialisten begeleiden het process van begin tot eind

Executele uitgelegd

  • Laat een executeur uw nalatenschap afwikkelen

  • Zo heeft u minder kans op familieconflicten

  • Onze specialisten begeleiden de afwikkeling van begin tot eind

Kunnen we uw familie bijstaan met Executele?

Kunnen we uw familie bijstaan met Executele? Als u al een banker heeft bij ABN AMRO MeesPierson, kan hij of zij u helpen. U kunt ook Private Assistance bellen voor meer informatie, op +31 (0) 20 343 43 43. Bankiert u nog niet bij ons? Maak een afspraak met een private banker. Geheel vrijblijvend.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn