Naar de navigatie Naar de inhoud

Wat gebeurt er met uw bedrijf als er iets met u gebeurt?

Sta nu stil bij risico's die u niet kunt managen

Als ondernemer heeft u veel verantwoordelijkheden. Ook als u iets overkomt. De gevolgen kunnen groot zijn. Door ziekte of privéomstandigheden. Of als u overlijdt. Als u nu maatregelen neemt, voorkomt u extra zorgen voor later.

Sta stil bij alle risico's

Wat gebeurt er met uw bedrijf als er iets met u gebeurt?

Ga naar vraag 1
Sluiten

Risicomanagement voor ondernemers

Vrouw tekent contract terwijl haar man toekijkt.

Voorkom nu problemen voor later

Risicomanagement voor ondernemers

  • Beperk de financiële gevolgen

  • Creëer duidelijkheid voor later

  • Gratis checklist bij afspraak

Sta stil bij alle risico's

Wat gebeurt er met uw bedrijf als er iets met u gebeurt?

Ga naar vraag 1
verbandkist

Voorkom financiële gevolgen

Als ondernemer heeft u veel verantwoordelijkheden. Ook als u iets overkomt. De gevolgen kunnen tijdelijk zijn, door ziekte of privéomstandigheden. Maar ook definitief, als u arbeidsongeschikt wordt of overlijdt. Uw private banker inventariseert samen met u wat de gevolgen kunnen zijn. En hij helpt u hoe u dit kunt voorkomen.

Creëer duidelijkheid voor later

Uit onderzoek van Deloite  blijkt dat 75% van de ondernemers (bijna) niets heeft  geregeld voor een noodscenario. Wat heeft u geregeld, als privépersoon, aandeelhouder en bestuurder? Uw private banker ondersteunt u graag. Bijvoorbeeld door mee te denken over wie uw bedrijf kan leiden als u arbeidsongeschikt raakt.

Lees over gevolgen arbeidsongeschiktheid

Gratis checklist bij afspraak

Ook voor uw nabestaanden is het belangrijk dat u uw verantwoordelijkheid neemt. In onze checklist kunt u vastleggen hoe uw financiële zaken geregeld moeten worden als u dat zelf niet meer kunt. Hierdoor hebben uw nabestaanden een duidelijk overzicht. Deze checklist ontvangt u als u een afspraak maakt met uw private banker.

Maak een afspraak

Beperk financiële risico's bij overlijden

Stel dat u overlijdt. Wat betekent dat voor uw familie? En voor uw onderneming? Als u een langstlevende testament heeft, kan dat fiscaal onvoordelig uitpakken. En hoe zijn de afspraken met uw zakenpartner? Treden uw erfgenamen toe tot het bestuur of koopt hij ze uit? Uw private banker bespreekt deze en andere vragen graag met u. 

Lees meer over de gevolgen van overlijden
testament met pen
Loden balletjes

Sta nu stil bij gevolgen van scheiding

Liever staat u niet stil bij een mogelijke scheiding. Maar stel dat u dat overkomt. Dan zijn de financiële belangen groot. Bij ondernemers eindigen veel echtscheidingszaken voor de rechter. Daarom is het goed om  nu al over de gevolgen van een scheiding  na te denken. Uw private banker introduceert u graag bij een specialist.

Lees meer over de gevolgen van een echtscheiding

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin