Naar de navigatie Naar de inhoud

Informal Investment voor ondernemers

Realiseer uw plannen

Een investeerder die past bij uw ambitie


Via Informal Investment Services bereikt u een omvangrijk investeerdersnetwerk. Dit zijn succesvolle (ex-)ondernemers. Naast kapitaal, kunnen zij met hun kennis ervaring en netwerk bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Wij stellen u voor aan investeerders waarvan het profiel past bij uw onderneming en plannen. Via ons online platform en onze bijeenkomsten kunt u met onze investeerders in contact komen.

 

 • In alle levensfases en bijna alle branches
 • Match met investeerders die niet alleen willen investeren met kapitaal, maar ook met kennis en ervaring
 • Gezocht kapitaal tussen € 100.000,- en € 2.000.000,-

House of Einstein In onze toekomstplannen zetten we in op verdere groei. Dat betekende dat we meer geld nodig hadden. Mei Ling Tan en Jantien Herfst, oprichters House of Einstein

 • Hoe werkt het en wat zijn de tijdslijnen?

  Wij ontvangen graag uw ondernemingsplan of informatiememorandum. Binnen 2 weken na ontvangst krijgt u een terugkoppeling van ons. Aan de hand van uw ondernemingsplan bepalen wij of wij het kansrijk achten om uw onderneming succesvol voor te leggen aan onze investeerders.

  Samen met u maken wij vervolgens een profiel van uw onderneming, dat wij op ons online platform plaatsen. Op dit platform wordt uw profiel zichtbaar voor onze investeerders. Is er interesse vanuit onze investeerders? Dan plannen wij een 1-op-1 gesprek met de betreffende investeerder(s).

 • Kan ik iets doen om mijn profiel op het online platform van Informal Investment Services meer op te laten vallen?

  Naast uw profiel, kunt u zich op ons platform presenteren aan onze investeerders via een video (pitch of bedrijfsvideo). Ook kunt u ander beeldmateriaal en aanvullende informatie toevoegen aan uw profiel.

 • Hebben jullie voorbeelden van ondernemers die een match hebben gevonden via Informal Investment Services?

  Ja, lees bijvoorbeeld de cases van:

  Xpozer

  Dermasun

  Xpozer
  Dermasun

  Lees ook het verslag van de laatste Social Impact Pitchday, jaarlijks georganiseerd door Informal Investment Services. PowerWindow is door het publiek gekozen als winnaar van de Social Impact Pitch Day 2016.


 • Wat zijn de tarieven van de dienstverlening van Informal Investment Services?

  Het indienen van uw plan en de beoordeling door Informal Investment Services zijn kosteloos. Pas als wij besluiten samen verder te gaan en u voor te stellen aan investeerders, betaalt u een inschrijffee van
  € 550,- (exclusief BTW).

  Komt er via Informal Investment Services een succesvolle match tot stand? Dan vragen wij een succesfee van 2,25% over het participatiebedrag tot € 500.000,- met een minimum van € 2.300,- en 1,00% over het deel van het participatiebedrag groter dan € 500.000,- (exclusief BTW).

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin