Naar de navigatie Naar de inhoud

World Citizen Services

Zorgeloos in het buitenland gaan wonen

Wilt u (deels) in het buitenland wonen? Via World Citizen Services kunt u uw zaken eenvoudig goed regelen. Of het nu om de financiering van uw (tweede) woning gaat of de structurering van uw vermogen. Door onze expertise en ons internationale en lokale netwerk kunt u uw plannen voor de toekomst concreet invullen.

Vader en zoon zijn aan het wandelen
 

Ervaring en kennis bij verhuizing naar het buitenland

Als u in een ander land gaat wonen, krijgt u te maken met nieuwe regels. En nieuwe uitdagingen. Denk maar aan het huis dat u wilt kopen en de fiscale gevolgen voor uw vermogen en de overdracht ervan. De specialisten van World Citizen Services ondersteunen u graag. Zij hebben ervaring en kennis over alles wat komt kijken bij een verhuizing naar het buitenland.

 

Meertalige, gespecialiseerde teams

Waar ter wereld u ook gaat wonen, World Citizen Services staat voor u klaar. Bovendien hebben we gespecialiseerde teams in Frankrijk, Spanje, Curaçao en Singapore. De specialisten spreken Engels, Nederlands en de taal van het land, zodat ze snel en makkelijk kunnen handelen.

Hulp bij aankoop huis in het buitenland

Droomt u van een eigen huis in het buitenland? Door ons netwerk en onze kennis van de vastgoedmarkt ontdekt u unieke woningen die bij u passen. Bovendien heeft u toegang tot de juiste financieringen en verzekeringen. Ook bent u op de hoogte van de wettelijke en fiscale regels van het land waar u gaat wonen.

 

Optimaliseer uw vermogen

Wilt u ook in het buitenland een veilige financiële toekomst? Met een beleggingsplan op maat haalt u het maximaal haalbare uit uw vermogen. De specialisten van World Citizen Services stellen dit plan graag voor u op. Met specifieke beleggingsproducten, -fondsen en levensverzekeringen die beantwoorden aan uw wensen.

Beperk gevolgen van uw verhuizing

Als u naar het buitenland verhuist, heeft dat gevolgen voor uw persoonlijke en financiële situatie. Bijvoorbeeld door andere regels voor nabestaanden. Of andere belastingregels, waardoor u dubbel belasting moet betalen. Door onze internationale vermogensplanning kunt u dit voorkomen. Zodat alles volgens uw wensen blijft verlopen.

Onze World Citizen Services kantoren

 • Spanje

  Avenida José Banús
  Edificio Málaga II 2B
  Nueva Andalucia
  29660 Marbella, Málaga, Spain
  Tel: +34 952 90 88 43

  Neem contact met ons op.

 • Frankrijk

  107, Avenue de Pierrefeu
  06560 Valbonne, France
  Tel: +33 4 97 03 83 42

  Neem contact met ons op.

 • Singapore

  One Raffles Quay
  South Tower, 25th Floor
  Singapore 048583
  Tel:+65 6597 8866

  Neem contact met ons op.

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin