Naar de navigatie Naar de inhoud

Instituten & Charitas: vermogensfondsen

Vermogensfondsen

Uw vermogensfonds besturen met een maatschappelijk doel

U bent bestuurder geworden vanuit maatschappelijke motieven. Bancaire, financiële en administratieve verplichtingen zijn belangrijk, maar dáár heeft u niet om gevraagd. Laat ons u helpen, zodat u zich kunt richten op uw maatschappelijk doel. Wij doen de rest. Neem contact met ons op.

 

Geen risico met uw vermogensfonds

U werkt binnen een vermogensfonds om iets bij te dragen aan de maatschappij. Maar het is belangrijk dat u geen onnodige risico's neemt of reputatieschade oploopt. Als bank en trusted advisor kunnen wij u daar uitstekend bij helpen, zodat u weer weet waarom u voor uw bestuurdersfunctie heeft gekozen. Wij vermijden de financiële risico's voor u.

kluis
 
sleutels

Vermogensfondsen hebben een netwerk nodig

De wereld van vermogensfondsen is bij uitstek netwerk-gedreven. Wij kunnen u helpen met óns netwerk. Wij weten wat er in uw wereld speelt, en we kennen wie er toe doen. Mensen en instellingen uit ons netwerk kunnen u ondersteunen.

 

Bekijk de video

Waar kunnen we uw Vermogensfonds mee helpen, en hoe doen we dat? Otto Beelaerts van Emmichoven en Hans Meijer leggen het uit in deze video (1:47).

Instituten en charitas: vermogensfondsen
 

Welke producten bieden we u?

We ondersteunen uw vermogensfonds graag. We kunnen u onder andere helpen met:

  • Vermogensbeheer

  • Bankdiensten

  • Advies bij uw beleggingsstatuut.

En we helpen u verder

We helpen u verder ook met immateriële, maar heel belangrijke zaken.

  • We organiseren bijeenkomsten en congressen

  • We helpen u met klantenpanels

  • We hebben altijd relevante informatie voor u.

 

U weet wat u doet met uw vermogensfonds

U weet precies wat u doet met uw vermogensfonds, en wij kennen uw wereld. U heeft behoefte aan een one stop shop voor betalen, sparen en beleggen, aan een bank die een specialist is binnen de wereld van vermogensfondsen.

Otto BeelaertsABN AMRO MeesPierson is geen generieke bank. We zijn een trusted advisor met kennis van uw wereld. En we helpen u graag. Neem contact met ons op of stel uw vraag aan de Directeur Vermogensfondsen, Otto Beelaerts Van Emmichoven. Dat kan via otto.beelaerts@nl.abnamro.com.

Financieel jaaroverzicht 2016

Vanaf eind februari 2017

Financieel jaaroverzicht 2016

Het Financieel Jaaroverzicht 2016 gebruikt u voor uw administratie en uw belastingaangifte. Het staat eind februari voor u klaar.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin