Naar de navigatie Naar de inhoud

Private Banking Bestuurdersbox

Belangrijke thema's voor bestuurders

Bent u een bestuurder van een maatschappelijke organisatie? Dan staat u voor een aantal boeiende uitdagingen. In de Bestuurdersbox brengen we de belangrijkste thema's onder de aandacht. Om u bewust te maken van kansen en valkuilen. En om u te inspireren. 

Bestuurders van maatschappelijke organisaties bespreken hoe ze hun doel kunnen realiseren
 

Veranderende maatschappij

Bestuurders ervaren het meer en meer: de maatschappij verandert sterk. Ze wordt bijvoorbeeld kritischer en heeft een andere kijk op loyaliteit. Een organisatie die vandaag op een grote schare enthousiaste volgers mag rekenen, wordt morgen op basis van één enkele 'tweet' in de ban gedaan.

Terugtrekkende overheid

Een andere ontwikkeling is dat de overheid zich steeds meer terug trekt. Het is daardoor niet meer vanzelfsprekend dat maatschappelijke organisaties een constant vermogen hebben. Doordat de financiële markten constant in beweging zijn, moeten bestuurders alert zijn en rekening houden met risico's en duurzaamheid. Dit alles vraagt om een andere blik op besturen. Heeft u die blik?

 

Bestuurdersbox

ABN AMRO MeesPierson volgt de trends en ontwikkelingen van vermogensfondsen, religieuze instellingen en goede doelen in binnen- én buitenland op de voet. Door het maatschappelijk speelveld goed te kennen, kunnen wij u op maat informeren.

Deze informatie kunt u lezen in de Bestuurdersbox, die bestaat uit 8 verschillende gidsen. De Bestuurdersgidsen zullen u hopelijk inspireren en helpen u uw bestuurstaken goed in te vullen.

Inhoud van de Bestuurdersbox

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin