Naar de navigatie Naar de inhoud

Instituten & Charitas

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Instituten & Charitas

Maak een afspraak

Dienstverlening voor fondswervende instellingen, vermogensfondsen en religieuze instellingen.

Adres

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Telefoon: +31 20 6 291 200

Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Hoofdkantoor Buitenveldert
Het hoofdkantoor van ABN AMRO is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert ten zuiden van de Ring A10-Zuid tussen de afrit s108 en afrit s109. Op loopafstand vindt u NS-station Amsterdam Zuid/WTC (World Trade Centre) met aansluiting op het tramnet van Amsterdam en Amstelveen en stads- en streekbusdiensten (OV reisinformatie: 0900-9292).

Vanuit Hoevelaken (A1), Utrecht (A2), Zaanstad (A8)
Bij de verschillende knooppunten kiest u Ring A10-Zuid en vervolgens afrit s109/RAI/Buitenveldert. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. U gaat onder het viaduct door. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf, het richtingbord WTC volgend. U rijdt nu op De Boelelaan. Op De Boelelaan gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leijenberglaan. De eerste straat links is de Gustav Mahlerlaan.

Vanuit Den Haag en Haarlem (A4)
Bij het knooppunt Nieuwe Meer kiest u Ring A10-Zuid. Vervolgens afrit s109/RAI/Buitenveldert. Voorsorteren in het linker opstelvak voor rechtsafslaand verkeer. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en direct weer linksaf, de richtingborden WTC volgend. U rijdt nu op De Boelelaan. Op De Boelelaan gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leijenberglaan. De eerste straat links is de Gustav Mahlerlaan.

 

Parkeren

Op de Gustav Mahlerlaan ziet u aan de rechterkant (na ca. 100 m) de ingang van de parkeergarage van de bank. Zodra u een afspraak maakt, zal uw gastheer/gastvrouw voor u een parkeerplaats reserveren in de parkeergarage van de bank.

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'