Naar de navigatie Naar de inhoud

Instituten & Charitas

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Instituten & Charitas

Maak een afspraak

Dienstverlening voor fondswervende instellingen, vermogensfondsen en religieuze instellingen.

Adres

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Telefoon: +31 20 6 291 200

Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Hoofdkantoor Buitenveldert
Het hoofdkantoor van ABN AMRO is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert ten zuiden van de Ring A10-Zuid tussen de afrit s108 en afrit s109. Op loopafstand vindt u NS-station Amsterdam Zuid/WTC (World Trade Centre) met aansluiting op het tramnet van Amsterdam en Amstelveen en stads- en streekbusdiensten (OV reisinformatie: 0900-9292).

Vanuit Hoevelaken (A1), Utrecht (A2), Zaanstad (A8)
Bij de verschillende knooppunten kiest u Ring A10-Zuid en vervolgens afrit s109/RAI/Buitenveldert. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. U gaat onder het viaduct door. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf, het richtingbord WTC volgend. U rijdt nu op De Boelelaan. Op De Boelelaan gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leijenberglaan. De eerste straat links is de Gustav Mahlerlaan.

Vanuit Den Haag en Haarlem (A4)
Bij het knooppunt Nieuwe Meer kiest u Ring A10-Zuid. Vervolgens afrit s109/RAI/Buitenveldert. Voorsorteren in het linker opstelvak voor rechtsafslaand verkeer. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en direct weer linksaf, de richtingborden WTC volgend. U rijdt nu op De Boelelaan. Op De Boelelaan gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leijenberglaan. De eerste straat links is de Gustav Mahlerlaan.

 

Parkeren

Op de Gustav Mahlerlaan ziet u aan de rechterkant (na ca. 100 m) de ingang van de parkeergarage van de bank. Zodra u een afspraak maakt, zal uw gastheer/gastvrouw voor u een parkeerplaats reserveren in de parkeergarage van de bank.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.