Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Enschede

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Enschede

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Stationsplein 8
7511 JD Enschede
Telefoon: +31 53 483 37 02

Afspraak maken?

Neem contact op met uw private banker als u een afspraak wilt maken. Bankiert u nog niet bij ons? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Private Banking kantoor Enschede

Routebeschrijving

Vanaf Knooppunt Azelo A1
Neem vanaf de A1, de A35, E30 richting Enschede. Volg vanaf dit punt knooppunt Buren. Neem afslag 26 (Enschede West). Ga aan het einde van de afrit (Grolsch) linksaf. U bevindt zich nu op de Westerval. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, tot aan de kruising met de Volksparksingel. Hier slaat u bij de verkeerslichten linksaf. U bevindt zich nu op de Volksparksingel. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor en vervolgt u uw weg op de Parkweg. Ook bij de tweede verkeerslichten vervolgt u de Parkweg. Bij de derde verkeerslichten (Kruising De Ruijterlaan/Parkweg) slaat u linksaf en rijdt u onder het viaduct door. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf de Hengelosestraat op. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts. Ga direct over de spoorlijn rechts. U bevindt zich nu op het Stationsplein. Rijd verder langs het station en sla direct na het ABN AMRO-kantoor rechtsaf om bij de parkeerplaats te komen.

 

Parkeren

U kunt parkeren op ons terrein, direct achter het gebouw. U kunt ook in Parkeergarage Stationsplein parkeren, 30 meter verderop.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.