Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Den Haag

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Den Haag

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Koningskade 30
2596 AA Den Haag
Telefoon: +31 70 375 20 01


Afspraak maken?

Neem contact op met uw private banker als u een afspraak wilt maken. Bankiert u nog niet bij ons? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam (A44) via Wassenaar
U rijdt aan het einde van de A44 bij de verkeerslichten rechtdoor de Rijksstraatweg op door Wassenaar. Daarna blijft u almaar rechtdoor rijden en volgt u de borden 'Den Haag-Centrum'. De Rijksstraatweg gaat over in de Benoordenhoutseweg en Zuid-Hollandlaan. Bij de afslag naar de snelweg A12 richting Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, rechtdoor rijden. Vervolg zie hieronder na Zuid-Hollandlaan. *

Vanuit Amsterdam (A4) Utrecht (A12) / Rotterdam (A13)
U rijdt via het knooppunt Prins Clausplein de A12 op richting Voorburg/Den Haag. U volgt de borden Den Haag Centrum. Aan het einde van deze snelweg (na circa 7 km) gaat u bij de verkeerslichten linksaf (Zuid-Hollandlaan).

* Bij de volgende verkeerslichten volgt u de borden Scheveningen en gaat u rechtsaf (Koningskade). Hou rechts aan, u ziet het pand aan uw rechterzijde.

Private Banking kantoor Den Haag Koningskade
 

Parkeren

U kunt onder het pand parkeren indien u een reservering heeft. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage is het Malieveld.


 

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag CS

Tramlijn 9 richting Scheveningen, uitstappen halte Doctor Kuyperstraat.


Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.