Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Een mooie start

Een mooie start

Schenkplan

Is het Persoonlijk Schenkplan iets voor u?

Met het Persoonlijk Schenkplan zorgt u dat uw vermogen overgaat op uw (klein)kinderen, zoals u dat wilt. U bepaalt zelf hoe, wanneer en wat u wilt schenken binnen de fiscale mogelijkheden.

Schenkplan

Met uw familie een stichting oprichten

Een Familiestichting leert uw kinderen omgaan met vermogen en met verantwoordelijkheid, maar ook met de zorg voor een ander en de omgeving. Bijvoorbeeld in de vorm van goede doelen.

  • 1
    Is het Persoonlijk Schenkplan iets voor u?
  • 2
    Met uw familie een stichting oprichten

Uw kind leren omgaan met vermogen

U kunt prachtige dingen realiseren met het vermogen dat u heeft opgebouwd. Bijvoorbeeld door uw kind financieel te helpen met het opzetten van een bedrijf of het kopen van een woning. Ook kunt u samen met uw kind(eren) werken aan een betere wereld, door een goededoelen-stichting op te richten. Bijkomend voordeel is dat uw kind zich bewust wordt van de waarde van geld en hier op een verantwoorde manier mee leert omgaan. Hier kunt u natuurlijk al eerder mee starten, met een van onze spaarrekeningen: de Jongerengroeirekening of Kinder ToekomstSpaarrekening.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin