Naar de navigatie Naar de inhoud

Private Banking Mobiel Bankieren

Mobiel

Veilig & eenvoudig overboeken

Mobiel Bankieren

  • Uw bank binnen handbereik

  • Veilig en eenvoudig geld overboeken

  • Inzicht in uw Beleggersrekeningen

Uw bank binnen handbereik

Inzicht in uw bankzaken, waar en wanneer u dat wilt? Met de Mobiel Bankieren app heeft u uw bank altijd binnen handbereik, op uw smartphone of tablet. Van het bekijken van uw saldo en bij- en afschrijvingen tot inzicht in uw beleggingen en geplande incasso's. Hoewel de app al heel uitgebreid is, blijven we werken aan nieuwe functies en verbeteringen

Bekijk de demo Mobiel Bankieren

Veilig en eenvoudig geld overboeken

Met de Mobiel Bankieren app boekt u veilig en gemakkelijk geld over met uw smartphone of tablet. Of u nu thuis bent of onderweg. Meestal heeft u alleen maar een 5-cijferige identificatiecode nodig om de betaling te verzenden. U bepaalt zelf tot welk bedrag u de identificatiecode gebruikt. Wilt u meer hierover weten? Lees dan onze tips voor het veilig gebruik van de identificatiecode en de app.

Lees onze tips over veiligheid

Beleggingsorders plaatsen en bekijken

Belegt u via Zelf Beleggen of Beleggen met Advies? Dan kunt u nu via de app orders plaatsen zonder e.dentifier. U kunt dus altijd direct handelen, waar u ook bent. U geeft orders eenvoudig op met uw 5-cijferige identificatiecode en u kunt ze volgen of beheren. Dat geldt ook voor orders die u buiten de app heeft opgegeven. En met de nieuwe zoekfunctie kunt u snel zoeken in uw beleggingen. 

Direct contact vanuit de app

Heeft u een vraag over uw bankzaken? Via de Mobiel Bankieren app neemt u heel makkelijk contact met ons op. Als u bankiert op een smartphone, belt u direct vanuit de app met uw Private Banker of het Private Banking Advies- en Serviceteam. Anders stelt u uw vragen via Bankmail. Daarmee stuurt u uw Private Banker een bericht via een beveiligde verbinding.

Maak bankieren persoonlijk

Uw rekeningen krijgen een gezicht. Geef ze een zelfgekozen naam en voeg een eigen foto of afbeelding toe. Zo ziet u direct om welke rekening het gaat. Uw overboekingen maakt u nog persoonlijker door een e-mail met afbeelding of sms naar de ontvanger van de betaling te sturen. Zo weet de ontvanger gelijk dat u betaald heeft.

Veilig Mobiel Bankieren

ABN AMRO MeesPierson doet er alles aan om het gebruik van de Mobiel Bankieren app veilig te houden. U kunt hieraan zelf ook bijdragen. Bijvoorbeeld door uw codes geheim te houden en geen 'open' draadloze netwerken te gebruiken met de app. Zorg er ook voor dat uw toestel op de juiste manier is beveiligd. Verder lezen over zo veilig mogelijk bankieren.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Nu downloaden

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin