Naar de navigatie Naar de inhoud

Kies uw ABN AMRO creditcard

Welke ABN AMRO MeesPierson creditcard kiest u?

U kunt kiezen welke creditcard u neemt: een ABN AMRO MeesPierson Credit Card of een ABN AMRO MeesPierson Gold Card, beide typen zijn beschikbaar. De dienstverlening rondom de ABN AMRO MeesPierson creditcards is in handen van International Card Services (ICS). Informatie over ICS en de diensten die u kunt afnemen, vindt u op de speciale website Creditcard Online.

Creditcard Online

International Card Services, marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS is een zelfstandige dochtermaatschappij van ABN AMRO Bank (Nederland) NV.

ABN AMRO MeesPierson Credit Card

De ABN AMRO MeesPierson Credit Card maakt deel uit van het Prestige Pakket. U krijgt deze creditcard gratis als u een Prestige Pakket aanvraagt. Verder zit in het Prestige Pakket de Privérekening, de Betaalpas, Internet Bankieren én een spaarrekening.

ABN AMRO MeesPierson Gold Card

Op de ABN AMRO MeesPierson Gold Card heeft u een hogere bestedingslimiet. Wij berekenen u wel extra kosten voor een ABN AMRO Gold Card.

Vervangende VisaCard

Een ABN AMRO VisaCard is alleen beschikbaar als vervanging van een beschadigde of verlopen ABN AMRO VisaCard. Dit geldt ook voor de VisaCard Gold.

Vragen?

 • Hoe kom ik aan een pincode voor mijn creditcard?

  Aan uw ABN AMRO creditcard is een pincode gekoppeld. Tijdens het aanvragen van de creditcard heeft u deze zelf gekozen.

  Bent u uw pincode vergeten, dan kunt u deze opnieuw opvragen bij ICS. U krijgt dan een nieuwe creditcard per post toegestuurd. Voordat u de vervangende creditcard ontvangt, krijgt u de mogelijkheid om opnieuw een pincode te kiezen. Onthoud deze pincode goed!
  Snel een nieuwe creditcard (en daarmee een nieuwe pincode) aanvragen? Logt u dan in in Creditcard Online. U kunt ook bellen met International Card Services op 020-6600123.
   

 • Tot wanneer is mijn creditcard geldig?

  Op de voorkant van uw ABN AMRO creditcard staat de vervaldatum. Deze staat onder de woorden 'Valid thru'. U ziet daar twee getallen staan, bijvoorbeeld "10/16". Dat betekent dat uw ABN AMRO creditcard geldig is tot en met 31 oktober 2016.

 • Hoe kan ik met mijn creditcard geld overmaken?

  Heeft u een ABN AMRO MeesPierson (Gold) Card en wilt u geld overboeken? Neem dan contact op met uw private banker.
  Heeft u een 'gewone' ABN AMRO Credit Card? Dan kunt u geld overmaken van uw ABN AMRO creditcard naar uw bankrekening via Creditcard Online. Log in en kies het tabblad 'Overboeken'. Is uw saldo toereikend? Dan betaalt u geen rente. Bij onvoldoende saldo wordt de rente meteen doorberekend.

 • Wat is de MasterCard SecureCode?

  Bij een aankoop op internet voert u uw persoonlijke gegevens in en bevestigt u de aankoop. Daarna vraagt de internetwinkelier om autorisatie. Dat is het moment dat u uw MasterCard SecureCode-wachtwoord invult. Het wachtwoord is een extra beveiliging bij betalingen op internet. Zo is de kans op fraude met uw ABN AMRO creditcard op internet nog kleiner.

 • Wat moet ik doen als mijn creditcard verloopt?

  Uw creditcard wordt automatisch vervangen. U ontvangt 4 weken voordat uw oude creditcard verloopt een nieuwe. In de maand dat uw oude creditcard verloopt, kunt u deze nog gebruiken. Als u uw nieuwe kaart heeft geactiveerd, vervalt automatisch uw oude kaart.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via LinkedIn