Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw chipknipsaldo overzetten

Chipknip is gestopt per 1 januari 2015

Chipknipsaldo terugstorten

Sinds 1 januari 2015 kunt u niet meer met Chipknip betalen. De reden hiervoor is dat Chipknip steeds minder wordt gebruikt. Veel mensen betalen op een andere manier, vooral via pinnen. Had u nog saldo op uw chipknip? Dan is dit eind januari automatisch op uw rekening teruggestort. Als u hier nog vragen over heeft, neemt u dan contact met ons op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Vragen?

 • Krijg ik een nieuwe betaalpas omdat de Chipknip stopt?

  Nee, want de EMV-chip op de betaalpas wordt niet alleen gebruikt voor de Chipknip, maar ook voor het pinnen. U kunt dus na 1 januari 2015 gewoon uw huidige betaalpas blijven gebruiken voor het pinnen.

 • Hoe moet ik straks betalen op locaties waar ik nu Chipknip gebruik?

  Op plaatsen waar u met uw Chipknip kunt pinnen betalen, zorgt men men ervoor dat u vanaf 1 januari 2015 op een andere manier kunt betalen. Dat kan meestal nu al. Het kan ook zijn dat men tot december wacht.

 • Kan ik het chipknipsaldo van een andere bank bij ABN AMRO terugkrijgen?

  Nee. Het Chipknipsaldo op een betaalpas van een andere bank kunt u alleen via een Chipknip-oplaadpunt terugstorten of via de bank waar uw betaalrekening loopt. U kunt bij ons alleen terecht als u geld wilt laten terugstorten van uw betaalpas van ABN AMRO.

 • Ik woon in het buitenland, hoe kan ik dan mijn chipknipsaldo terug storten?

  Als u uw chipknipsaldo wilt terugstorten, neem dan contact op met een van onze medewerkers via +31 20 517 63 56 (standaardtarief).

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Financieel jaaroverzicht 2016

Vanaf eind februari 2017

Financieel jaaroverzicht 2016

Het Financieel Jaaroverzicht 2016 gebruikt u voor uw administratie en uw belastingaangifte. Het staat eind februari voor u klaar.

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via LinkedIn