Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw chipknipsaldo overzetten

Chipknip is gestopt per 1 januari 2015

Chipknipsaldo terugstorten

Sinds 1 januari 2015 kunt u niet meer met Chipknip betalen. De reden hiervoor is dat Chipknip steeds minder wordt gebruikt. Veel mensen betalen op een andere manier, vooral via pinnen. Had u nog saldo op uw chipknip? Dan is dit eind januari automatisch op uw rekening teruggestort. Als u hier nog vragen over heeft, neemt u dan contact met ons op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Vragen?

 • Krijg ik een nieuwe betaalpas omdat de Chipknip stopt?

  Nee, want de EMV-chip op de betaalpas wordt niet alleen gebruikt voor de Chipknip, maar ook voor het pinnen. U kunt dus na 1 januari 2015 gewoon uw huidige betaalpas blijven gebruiken voor het pinnen.

 • Hoe moet ik straks betalen op locaties waar ik nu Chipknip gebruik?

  Op plaatsen waar u met uw Chipknip kunt pinnen betalen, zorgt men men ervoor dat u vanaf 1 januari 2015 op een andere manier kunt betalen. Dat kan meestal nu al. Het kan ook zijn dat men tot december wacht.

 • Kan ik het chipknipsaldo van een andere bank bij ABN AMRO terugkrijgen?

  Nee. Het Chipknipsaldo op een betaalpas van een andere bank kunt u alleen via een Chipknip-oplaadpunt terugstorten of via de bank waar uw betaalrekening loopt. U kunt bij ons alleen terecht als u geld wilt laten terugstorten van uw betaalpas van ABN AMRO.

 • Ik woon in het buitenland, hoe kan ik dan mijn chipknipsaldo terug storten?

  Als u uw chipknipsaldo wilt terugstorten, neem dan contact op met een van onze medewerkers via +31 20 517 63 56 (standaardtarief).

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin