Naar de navigatie Naar de inhoud

Zelf Beleggen Plus

Zelf Beleggen Plus; handel zelfstandig, zonder beleggingsadviseur

Zelf beleggen, mét extra's

Zelf Beleggen Plus

  • Een actieve zelfbelegger

  • Zelf verantwoordelijk voor uw beleggingen

  • Info, koersen en Mijn Dealingroom

Zelf Beleggen Plus

Een actieve zelfbelegger

Bent u een actieve belegger en volgt u de financiële markten op de voet? Wilt u bovendien dat ABN AMRO MeesPierson u daarbij ondersteunt via Mijn Dealingroom? Dan is Zelf Beleggen Plus voor u interessant. Mijn Dealingroom is uw persoonlijke, digitale omgeving. U kunt hier koersen volgen en daar direct actief op inspelen.

Zelf verantwoordelijk voor uw beleggingen

Welke beleggingen passen bij uw financiële situatie? Wat is uw beleggingsdoel? Hoeveel kennis en ervaring heeft u? Hoe staat u tegenover risico's? Voordat u kiest voor Zelf Beleggen Plus en uw beleggingsportefeuille samenstelt, is het belangrijk om de antwoorden op deze vragen voor uzelf duidelijk te hebben. Bepaal welke kennis en ervaring u heeft via de vragenlijst van het Beleggersprofiel.

Meer informatie

Info, koersen en Mijn Dealingroom

Als u zelf belegt, krijgt u geen inhoudelijk beleggingsadvies. We kunnen u wel op andere manieren ondersteunen. Met Mijn Dealingroom bieden wij u uw eigen handelsplatform, waarop u bijvoorbeeld ook opinies en informatie kunt vinden. Met Zelf Beleggen Plus heeft u het volledig in de hand, zonder dat u er alleen voorstaat.

Beleggingsorders plaatsen en bekijken

Belegt u via Zelf Beleggen of Beleggen met Advies? Dan kunt u nu via de app orders plaatsen zonder e.dentifier. U kunt dus altijd direct handelen, waar u ook bent. U geeft orders eenvoudig op met uw 5-cijferige identificatiecode en u kunt ze volgen of beheren. Dat geldt ook voor orders die u buiten de app heeft opgegeven. En met de nieuwe zoekfunctie kunt u snel zoeken in uw beleggingen.

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn