Naar de navigatie Naar de inhoud

Multi Manager Mandaat

Multi Manager Mandaat

Optimale spreiding

Multi Manager Mandaat

  • Spreiding over fondshuizen
  • Actief beheer

  • Meer fondsbeheerders beschikbaar
diagram

Spreiding over fondshuizen

Wilt u uw portefeuille spreiden over de beleggingsfondsen van fondshuizen die een goede naam hebben? Kies dan voor het Multi Manager Mandaat. We stellen voor u een breed gespreide portefeuille samen uit het wereldwijde aanbod van ruim 140.000 beleggingsfondsen. In de selectie van fondsen zijn we volledig onafhankelijk.

Actief beheer

We beheren uw portefeuille actief. Een fonds dat vandaag goed presteert, kan immers morgen achterblijven. Door uw portefeuille actief te beheren, kunnen we ook inspelen op ontwikkelingen. Daarbij letten we nadrukkelijk op de fondsbeheerders. We kijken hoe lang zij een fonds al onder hun hoede hebben, hoe de fondsen presteren en in welke marktomstandigheden het fonds goede resultaten behaalde. 

Meer fondsbeheerders beschikbaar

De beleggingsfondsen selecteren we bij gespecialiseerde fondsbeheerders. Zij beleggen in beleggingsfondsen die ze normaal niet verkopen aan particulieren. Maar nu dus wel. Deze beleggingsfondsen kunnen we aanbieden via het speciaal ontwikkelde Fund of Mandates.

Het Multi Manager Mandaat bieden we aan voor beleggingsportefeuilles vanaf € 75.000,-.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Maak een afspraak

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin