Naar de navigatie Naar de inhoud

Beleggen met ABN AMRO MeesPierson

Richting uw beleggingsdoel

Uw vermogen heeft een eigen verhaal. U heeft uw vermogen met eigen kracht opgebouwd of het is al jaren in de familie. Vermogen staat voor vrijheid, maar ook voor dilemma's. U moet altijd beslissingen nemen over uw vermogen. Beslissingen waarbij wij u graag helpen. Vooral als het om beleggen gaat. Wat is voor u de reden om (een deel van) uw vermogen te beleggen? Uw antwoord op die vraag geeft ons richting. Richting om u te adviseren over de manier van beleggen die voor u het meest geschikt is.

Passende oplossingen voor iedere belegger

Beleggen is de laatste jaren steeds ingewikkelder geworden. U moet financiële markten begrijpen om te kunnen beleggen. En bij beleggen heeft u goede professionele begeleiding en de juiste hulpmiddelen nodig om beleggingsbeslissingen te nemen. Bij ABN AMRO MeesPierson vindt u passende oplossingen, kennis en ondersteuning.

Beleggen met expertise

ABN AMRO MeesPierson kan uw beleggingen voor u beheren. Maar u kunt ook zelf beleggen. Wel zo prettig dat u dan kunt rekenen op het advies en de hulp van een deskundige beleggingsadviseur. U kiest zelf hoe actief u met uw beleggingen bezig wilt zijn.

Uw beleggingen en uw risicoprofiel

Hoe u uw beleggingsportefeuille samenstelt, hangt af van:

  • het door u gekozen risicoprofiel

  • uw persoonlijke situatie 

  • het doel waarvoor u belegt.

Wilt u uw vermogen laten groeien of inkomsten uit uw vermogen ontvangen? Uw kennis van beleggen en ervaring met beleggen is belangrijk. Net als uw ideeën over risico.

Uw eerste gesprek over beleggen

In uw eerste gesprek met een adviseur van ABN AMRO MeesPierson krijgt u een aantal vragen. Welke vragen zijn dat? En waarom worden ze gesteld? U leest het in de brochure, gemaakt samen met de Nederlandse Vereniging van Banken.

Over ABN AMRO MeesPierson

Bij ABN AMRO MeesPierson helpen wij u graag met uw persoonlijke doelen. Uw beleggingsdoel geeft ons richting. Ons advies is maatwerk en samen met u kiezen we de beste oplossingen om uw vermogen te behouden en te laten groeien.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn