Naar de navigatie Naar de inhoud

Beste Private Bank van Nederland

Voor dertiende opeenvolgende keer

ABN AMRO MeesPierson is in 2016 door Euromoney uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. De Euromoney Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn een initiatief van het gelijknamige financiële internationale vakblad. Het is de dertiende opeenvolgende keer dat we zijn onderscheiden met deze prijs.

Euromoney 2015
 

Compliment voor onze persoonlijke benadering

Basis voor de prijs is het Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey. In dit onderzoek geven instellingen uit de sector zelf aan wie zij de beste dienstverlener vinden op het gebied van private banking. Dat onze collega private banks de dienstverlening van ABN AMRO MeesPierson het beste waarderen, is een mooi compliment.

 

Beste private bank in meerdere categorieën

In haar beoordeling keek Euromoney naar de verschillende onderdelen van de private banks. Hierin scoorde ABN AMRO MeesPierson op meerdere onderdelen het beste, waaronder in de categorie ´Innovatieve technologie - klantbeleving´.

 

Oplossingen voor u

Uiteraard draait het binnen ABN AMRO MeesPierson niet om prijzen, maar om u. Onze private bankers kijken op een persoonlijke manier naar uw vermogen. En werken aan oplossingen die optimaal aansluiten op uw situatie.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Financieel jaaroverzicht 2016

Vanaf eind februari 2017

Financieel jaaroverzicht 2016

Het Financieel Jaaroverzicht 2016 gebruikt u voor uw administratie en uw belastingaangifte. Het staat eind februari voor u klaar.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn