Personeelsregeling

SfeerImage


Speciale voordelen voor u

Als Soort deelnemer van Name kunt u bij ABN AMRO producten met een aantrekkelijke korting aanvragen. U krijgt deze korting als uw salaris of pensioen op een ABN AMRO-betaalrekening wordt gestort. Zo kunt u bijvoorbeeld 50% korting op een betaalpakket krijgen. 

Bekijk de video met personeelsvoordelen


ActieBeeld

Actietitle

Actietekst

Meer informatie

Do you prefer English?

As an employee of Name you have an advantage. You can take out products at ABN AMRO with a considerable discount.

> What do I get a discount on?

 


Waarop krijgt u korting

Als Soort deelnemer van Name heeft u een streepje voor. U krijgt korting op de volgende producten. Let op: per 17 september 2018 is de korting op verzekeringen en lenen vervallen.


Logo

Nog geen klant van ABN AMRO?

Kies dan nu voor een bankrekening bij ABN AMRO en profiteer van 50% korting als u ook uw salaris of pensioen op een ABN AMRO-betaalrekening laat storten. U wisselt eenvoudig van bank met onze gratis Overstapservice.

We kunnen bij u thuis komen voor het omzetten van uw bankzaken. U kunt ook langskomen bij een van onze bankkantoren. 

 Betaalrekening openen   

Wel klant, maar nog geen personeelskorting?

Profiteer van personeelskorting op uw huidige en nieuwe producten. Voor meer informatie over onze producten, klikt u op de groene balk bovenin deze pagina.

Regelt u uw kortingen liever persoonlijk? Bel onze adviseurs via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten), of ga naar een bankkantoor bij u in de buurt.

Al uw bankzaken in één pakket

Speciaal voor u als Soort deelnemer van Name hebben wij BetaalGemak, waarop u 50% personeelskorting ontvangt. Met een keuze uit 3 voordelige pakketten is er altijd wel een betaalpakket dat bij u past. En veranderen uw wensen? Dan kunt u heel eenvoudig wisselen.

Werkgever wijzigen

Werkt u niet meer bij Name? Geef dat aan ons door alstublieft. Dan passen wij uw gegevens aan in onze administratie.

Personeelskortingen