Naar de navigatie Naar de inhoud

Over ABN AMRO

Informatie over ABN AMRO

Het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam.

Toezicht

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) houden toezicht op ABN AMRO. Beide instanties hebben speciale Toezichtslijnen, die u kunt bellen voor meer informatie over hun toezicht op ABN AMRO.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Dan zullen wij er alles aan doen om deze naar tevredenheid op te lossen. Wordt een klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan heeft u de mogelijkheid om het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) in te schakelen.

Juridische documenten

Zoekt u voorwaarden, of een Financiële Bijsluiter? Wij hebben de belangrijkste juridische documenten voor u op een rij gezet.

Duurzaamheid

ABN AMRO wil graag een betere bank zijn, die bijdraagt aan een betere wereld. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld.
Lees meer over ons duurzame beleid en hoe u zelf ook eenvoudig een steentje kunt bijdragen.

PSD2

PSD2 is een nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten. Deze richtlijn is onder andere bedoeld om de concurrentie en innovatie in het betalingsverkeer te vergroten. De belangrijkste verandering is dat u een derde partij (bedrijf of instelling) toegang kunt geven tot uw betaalrekeningen. Lees meer over PSD2 en de veranderingen voor uw bedrijf.

Identiteit

Wilt u meer lezen over de strategie en kernwaarden van ABN AMRO? Of wilt u meer informatie over sponsoring? U vindt deze informatie op abnamro.com.

NEW10

New10 is een initiatief van ABN AMRO en combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een startup. New10 biedt mkb-ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee ze zelf een lening kunnen aanvragen. Binnen 15 minuten weten mkb-ondernemers al of ze de lening kunnen krijgen en tegen welke rente en voorwaarden.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.