Naar de navigatie Naar de inhoud

Ondernemen met ambitie

Initiatieven die u verder helpen

Als startende ondernemer bent u ambitieus, innovatief en gedreven. Maar misschien kunt u ook wel wat kennis en hulp gebruiken van gevestigde ondernemers, een investeerder of een coach. Maak daarom kennis met onderstaande initiatieven en maak uw ambities waar.

Informal Investments Services: investeerders en coaches

New Venture

Bent u op zoek naar een betrokken investeerder of coach? Informal Investment Services brengt ondernemers in contact met een omvangrijk netwerk van 650 investeerders en coaches. Dit zijn succesvolle (ex-)ondernemers of topbestuurders die ondernemingen kunnen bijstaan met kapitaal, kennis, ervaring en een netwerk.

Social Enterprise NL (SE NL)

Social Enterprises

Onderneemt u om de wereld te verbeteren? Kijk dan eens op Social Enterprise NL. ABN AMRO biedt voor sociaal ondernemers speciale financieringsvormen.

New Venture: wedstrijd voor starters

New Venture

New Venture is één van de meest toonaangevende starterswedstrijden. Maar het is meer dan een wedstrijd. Een jaar lang kunt u als starter worden begeleid, van idee tot businessplan. ABN AMRO zet medewerkers in als coaches, organiseert workshops over financieringsmogelijkheden en geeft de finalisten toegang tot het netwerk van investeerders.

Startupbootcamp

Start up Bootcamp

Startupbootcamp Amsterdam biedt startups de kans om 3 maanden lang intensief samen te werken met experts uit het bedrijfsleven. Met een mentor, startkapitaal, een gratis werkplek en tal van sponsordeals, kunt u als starter in die tijd de progressie maken die normaal jaren kan duren.

The Next Women

The Next Women

The Next Women is gericht op ondernemende vrouwen. Zij organiseert regionale pitch events met een landelijke finale, zoals de 'TheNextWomen100'. Tijdens dit event kunnen ondernemers ideeën pitchen en wordt de 'TheNextWomen100' bekend gemaakt. Als pitchende ondernemer krijgt u advies van vrouwen uit de top 100.

Jong Ondernemen: studenten leren ondernemen

New Venture

Studenten kunnen via Jong Ondernemen als studieonderdeel een bedrijf opstarten met een team studiegenoten. Daarbij krijgen ze begeleiding van een docent, een bedrijfsbegeleider en een financieel begeleider. Ieder jaar vinden er regionale en landelijke competities plaats, waarbij ABN ARMO actief is betrokken.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.