Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelichte ondernemerstips

Luister de podcast

Podcast met ondernemerstips

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u een paar minuten over? Luister dan nu de zakelijke podcast op maat. Dan hoort u direct interessante ondernemerstips en achtergrondinformatie over het thema van uw keuze.

werkkappitaal deel 1

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 1

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Maar wat is werkkapitaal, en waarom mag het niet te hoog zijn?

Werkkappitaal deel 2

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 2

Bij veel ondernemers in het mkb is werkkapitaal het ondergeschoven kindje. Onterecht, want werkkapitaal is de levensader van elke onderneming. Accountants kunnen daarin een belangrijke rol vervullen.

De kosten van ontslag voor een werkgever

De kosten van ontslag voor een werkgever

Het ontslaan van een werknemer is een van de minst leuke aspecten van ondernemerschap. De kosten voor een werkgever hangt af van een aantal factoren.

Dit kost het ontwikkelen van een product

Dit kost het ontwikkelen van een product

Als u een nieuw product wilt lanceren, moet u eerst allerlei zaken uitzoeken. Wat moet u uitzoeken en welke kosten gaat u makenvoordat u kunt gaan verdienen aan uw idee?

Product op de markt brengen

Product op de markt brengen

Rick van Geloven bracht met succes zijn product op de markt. Hij vertelt ons hoe het allemaal is begonnen en hoe hij van een idee naar een product om te kunnen verkopen is gekomen.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.