Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw sportvereniging financieren

Een financiering nodig voor uw sportclub?

Uw sportvereniging heeft niet alleen sportieve en sociale doelen, maar ook bestuurlijke. Zoals het onderhouden van het sportcomplex of zelfs het uitbreiden, vernieuwen of vervangen daarvan. Maar wie financiert dat? Wat de plannen voor  uw sportinstelling ook zijn, ze moeten worden gefinancierd.

U kunt bij ons terecht voor een krediet op maat dat past bij uw situatie. En voor kennis en ervaring, een korte aanvraagprocedure en een adviseur die u professionele begeleiding biedt.

 

Speciaal arrangement

In samenwerking met Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) bieden wij een speciaal arrangement voor uw sportvereniging.

Om een financiering te krijgen, kunt u de Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) om steun vragen. SWS verleent onder bepaalde voorwaarden borgstellingen om externe financiering van uw investeringen mogelijk te maken.
Bijvoorbeeld bij de aankoop, bouw, aanleg of renovatie van sportaccommodaties. Hiermee heeft u dus meer kans om uw plannen en ambities te realiseren.

 

Meer weten? Neem contact op

Bel vrijblijvend met onze relatiemanager van de Afdeling Franchise Clients. Tijdens kantooruren, maar uiteraard kunt u ook buiten werktijd worden teruggebeld.

Cordi Blonk, via 06 - 13 18 80 11. 
U kunt ook een e-mail sturen.

Of bekijk de uitgebreide folder.

Vragen over franchise?  Neem dan
contact met ons op.

E-mail Franchise Clients

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.