Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijke lease

Vrouw betaalt haar rekening met contant geld

Zo blijft uw bedrijf in beweging

Lease

 • Tot 100% financiering mogelijk

 • Geschikt voor vrijwel elk bedrijfsmiddel
 • Uw werkkapitaal vrij voor andere activiteiten

Hoeveel kost leasen?

Krijg direct een indicatie van uw maandelijkse kosten

leasecalculator

Ondernemers over leasen

"ABN AMRO biedt ons de perfecte totaaloplossing voor de financiering van kapitaalintensieve objecten" zegt de CFO van Rotterdam Shortsea Terminals. Ook andere ondernemers uit diverse sectoren vertellen u graag hun ervaringen. Zij inspireren u vast. Lees de ervaringen van ondernemers.

Hoogwerker
opslagcontainer

U kunt vrijwel elk bedrijfsmiddel leasen

Denkt u bij leasen alleen aan personenauto's en bestelwagens? Denk gerust verder. Met lease van ABN AMRO financiert u snel de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen. Of het nu om een verpakkingsmachine of een zeecontainer gaat. Neem contact op met een adviseur.

Beschikbaar werkkapitaal met lease

Een van de grote voordelen van lease: uw werkkapitaal wordt niet aangesproken. Zo blijft u klaar om direct in te spelen op veranderingen in de markt. De financiering is exact afgestemd op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen en het is bovendien fiscaal aantrekkelijk. Lees meer over lease.

graafmachine

Tot 100% financiering mogelijk

Welke vorm van lease u ook kiest, u kunt uw bedrijfsmiddelen zo volledig financieren. Ook voor startende ondernemers is lease zeer geschikt. Financieringen van € 5.000,- tot en met € 250.000,- kunt u online aanvragen.

Bereken uw maandelijkse lease kosten

Denkt u aan het aanschaffen van bedrijfsmiddelen? Dan is het prettig om eerst te weten wat uw maandelijkse kosten zijn. Met de leasecalculator krijgt u snel een indicatie van de kosten van diverse typen bedrijfsmiddelen. Start de leasecalculator.

Alle kenmerken van Lease

Wat is Lease?

Lease is een vorm van financieren, waarbij u kunt beschikken over bedrijfsmiddelen. Bij bedrijfsmiddelen kunt u denken aan bestelwagens, vrachtwagens, ICT-apparatuur, machines en zelfs gehele productielijnen. Bekijk welke bedrijfsmiddelen u kunt leasen met de leasecalculator.

Voor wie?

Voor ondernemers uit alle sectoren van het MKB die bedrijfsmiddelen willen financieren, maar ook voor startende ondernemers.

Hoeveel kan ik leasen?

 • U kunt leasen vanaf € 5.000,- (exclusief btw).

 • Vanaf 6 maanden inschrijving bij de Kamer van Koophandel kan er gekeken worden naar uw leasemogelijkheden.

Kosten

Er worden vooraf afspraken over de kosten met u gemaakt die voor de hele leaseperiode gelden. Met de Leasecalculator krijgt u een indicatie van de kosten van een bedrijfsmiddel dat u wilt leasen.

Hoe betaal ik terug?

U betaalt het leasebedrag terug in termijnen, die u van tevoren met ons heeft afgesproken. Deze termijnen worden automatisch van uw rekening afgeschreven.

Wanneer kan mijn leasecontract ingaan?

Als u voor lease in aanmerking komt, ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte. Uw leasecontract kan daarna snel geregeld zijn.

Hoe lang duurt een leasecontract?

De looptijd van uw leasecontract is afhankelijk van het bedrijfsmiddel dat u wilt leasen. De minimale looptijd is altijd 1 jaar.

Leasecontract aanvragen

U kunt een leasecontract op 2 manieren aanvragen:

 • Online
  U kunt uw lease online aanvragen  tot € 250.000,- . Zorg bij uw aanvraag dat u het type, merk en bouwjaar weet van het bedrijfsmiddel dat u wilt leasen. Ook heeft u uw Kamer van Koophandel nummer nodig voor uw online aanvraag.

 • Via een adviesgesprek
  Neem contact op met uw adviseur  voor een gesprek. Tijdens dit gesprek heeft u, naast alle informatie over het object, ook een uittreksel nodig van de Kamer van Koophandel van maximaal 3 maanden oud. Vaak krijgt u tijdens het gesprek al direct te horen of u een leasecontract kunt aanvragen.

Vragen of advies?

Meer weten over Lease? Neem contact op met uw adviseur.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.