Naar de navigatie Naar de inhoud

Kredietaanvraag

Zo verloopt uw kredietaanvraag

U staat op het punt om een financiering aan te vragen. We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten wat u kunt verwachten. Dit zijn de stappen die u doorloopt.

De voorbereiding

Begin bij het begin. Zorg dat u uw behoefte helder heeft. Beantwoord de volgende vragen:

  • Waarom wil ik lenen?
  • Hoeveel geld heb ik nodig?
  • Hoeveel kan ik maandelijks aflossen?

De aanvraag

Als u weet wat u nodig heeft, vraagt u het krediet bij ons aan. Welke stappen u precies doorloopt ligt aan het bedrag dat u wilt lenen. Om u zo snel en soepel mogelijk te helpen, maken wij het volgende onderscheid:

  • Tot € 25.000,-: U vraagt eenvoudig online een offerte aan, wij hebben in de meeste gevallen geen extra documenten van u nodig.
  • Boven € 1.000.000,-: U kunt online geen offerte aanvragen, maar wel een afspraak maken voor een financieringsgesprek.

Wachten op de beoordeling

Zodra we uw aanvraag hebben, beginnen we aan de beoordeling. We kijken onder andere naar de branche waarin u onderneemt, uw ervaring en hoe uw onderneming ervoor staat. 

Binnen 2 werkdagen krijgt u een reactie op uw aanvraag. Zien wij geen bezwaren? Dan krijgt u een offerte. Als we uw aanvraag afkeuren, dan bellen wij u op om het te bespreken.

Uw offerte ondertekenen

U ontvangt van ons de offerte en hoeft nog maar een ding te doen om de aanvraag af te ronden. Controleer alle gegevens en documenten. Klopt alles en gaat u akkoord? Onderteken de offerte en stuur deze naar ons terug.

Wij verwerken uw offerte

Wij verwerken de offerte en ronden uw aanvraag af. We controleren alle documenten. Als u zekerheden heeft verstrekt, registreren wij die bij de verschillende instanties.

Uw krediet staat klaar

Alles is geregeld. U ontvangt van ons een bevestigingsbrief en kunt het krediet gebruiken. Alle gegevens over het kredietbedrag ziet u in uw online rekeningoverzicht.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.