Naar de navigatie Naar de inhoud

Hoe werkt een e.dentifier?

Uw paslezer, de e.dentifier

De e.dentifier is een paslezer, waarmee u toegang krijgt tot Internet Bankieren. U steekt uw betaalpas in de e.dentifier. Na de invoer van uw pincode en een uitwisseling van cijfercombinaties (challenge en response) krijgt u toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.
 

De e.dentifier1 en de e.dentifier2

De e.dentifier2 is de opvolger van de eerste e.dentifier. U kunt de e.dentifier2 los gebruiken maar ook gekoppeld. U ontvangt bij de e.dentifier2 een USB-kabel. Hiermee kunt u uw e.dentifier2 koppelen aan uw computer.

 

Voordelen e.dentifier2

Met de e.dentifier2 kunt u Internet Bankieren. En als u de e.dentifier2 met de USB-kabel koppelt aan uw pc hoeft u geen invoer- en responsecodes in te typen. Hierdoor wordt Internet Bankieren eenvoudiger en sneller. De e.dentifier2 heeft een groter scherm, grotere knoppen en een aantal extra functies, zoals het aflezen van het chipknipsaldo en de transactiehistorie. En bij gekoppeld gebruik gaat de batterij langer mee.          

 

E.dentifier2 aanvragen

Als u zakelijk Internet Bankieren voor het eerst aanvraagt, ontvangt u automatisch uw eerste e.dentifier2  gratis. Als u een nieuwe e.dentifier aanvraagt omdat uw huidige e.dentifier2 het niet meer doet, ontvangt u gratis een e.dentifier. Ook als u een extra e.dentifier2 aanvraagt is dit gratis.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.