Naar de navigatie Naar de inhoud

Contant geld voor ondernemers

Contant geld storten of opnemen

Tegenwoordig kunt u steeds meer bankzaken online afhandelen. Maar als ondernemer heeft u vaak ook nog met contant geld te maken. Bijvoorbeeld voor wisselgeld als u naar het buitenland gaat, of als u kasgeld op de rekening van uw bedrijf wilt storten.

Geld opnemen

Bankbiljetten of muntgeld neemt u eenvoudig op. Of het nu om kleine of grote bedragen gaat, of om euro's of vreemde valuta. Bekijk de mogelijkheden.

Geld storten

Heeft u veel contant geld in kas? Dan wilt u dat waarschijnlijk liever veilig op uw bankrekening hebben. Muntgeld en biljetten stort u eenvoudig op uw rekening. Bekijk de mogelijkheden.

Cash2Account

Met Cash2Account krijgt u uw contante geld elke dag op uw bankrekening bijgeschreven. Het enige wat u nodig heeft om hier van te profiteren is een intelligente kluis en een servicecontract met een door ABN AMRO ondersteunde waardetransporteur.

Vreemde valuta opnemen, bestellen of omwisselen

Soms is het handig om bij aankomst in het buitenland contant geld op zak te hebben. Bijvoorbeeld als u niet zeker weet of u bij aankomst in het buitenland direct geld op kunt nemen. Bij ABN AMRO kunt u op verschillende manieren van tevoren vreemde valuta opnemen of omwisselen.

Vals geld herkennen

De hoeveelheid valse biljetten en de kwaliteit ervan blijft stijgen. Bekijk de tips over hoe u de vervalsingen van echt kunt onderscheiden.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.