Naar de navigatie Naar de inhoud

Geld opnemen voor ondernemers

Wilt u contant geld opnemen?

Heeft u wisselgeld nodig? Of juist een groot bedrag in biljetten? Maak hieronder uw keuze.

Muntgeld

Heeft u muntgeld nodig? Zoek een vestiging met een uitgifte-automaat voor muntrollen. Doe uw pinpas in de automaat en volg de instructies op het beeldscherm. U kunt maximaal 20 rollen opnemen. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven.

Biljetten

  • Bedragen tot en met € 10.000,- neemt u gewoon op met uw betaalpas bij een geldautomaat van ABN AMRO. Zorg ervoor dat de limiet op uw betaalpas zo is ingesteld dat u voldoende geld kunt opnemen. Een geldautomaat geeft biljetten uit van € 50,-, € 20,- en € 10,-. Wilt u biljetten van € 5,- opnemen? Neem dan contact op via: 088 - 226 26 26 (gebruikelijke belkosten). Houd hierbij rekening met een levertijd van 3 werkdagen (bij bestellen vóór 15:00 uur).

  • Bepaal zelf welk soort biljetten u opneemt met de Retailmix.

  • Wilt u meer opnemen dan € 10.000,-? Plaats dan een bestelling.

Waardetransport

Wilt u regelmatig grote hoeveelheden munten en biljetten opnemen? Laat het geld dan via een waardetransport bezorgen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vreemde valuta

Bij ABN AMRO kunt u op verschillende manieren vreemde valuta bestellen of terugwisselen.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.