Naar de navigatie Naar de inhoud

Hoe werkt De Boekhoudkoppeling?

Altijd uw boekhouding up-to-date

De Boekhoudkoppeling verbindt uw online boekhouding met Internet Bankieren. De koppeling zorgt ervoor dat alle bij- en afschrijvingen van een werkdag worden verzameld en de volgende werkdag in uw online boekhouding worden bijgewerkt. Dat bespaart u veel tijd, want u hoeft nooit meer zelf mutaties door te voeren. Ook is de kans op fouten nu minimaal.

Met de Boekhoudkoppeling koppelt u uw boekhoudsoftware aan uw zakelijke rekening. Zo worden uw bij- en afschrijvingen dagelijks automatisch in uw online boekhouding verwerkt.

De Boekhoudkoppeling is beveiligd

Uw mutaties worden dagelijks verzameld en via een beveiligde verbinding naar de leverancier van uw boekhoudpakket gestuurd. Daar hoeft u verder zelf niets voor te doen. De leverancier van uw boekhoudpakket draagt zorg voor de verwerking van de mutaties in uw boekhoudpakket. Vragen over de beveiliging van de software van uw boekhoudpakket kunt u stellen aan uw leverancier.

 

Aanvragen

De Boekhoudkoppeling is gratis en werkt alleen met een online boekhoudpakket van een van onze partners. U vraagt De Boekhoudkoppeling eenvoudig aan. Dit kan telefonisch via 088 - 226 26 26 (elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.30 uur). Of online via het aanvraagformulier.

Partners Boekhoudkoppeling
 

Heeft u nog geen geschikt online boekhoudpakket?

Wilt u overstappen op een online boekhoudpakket dat geschikt is voor De Boekhoudkoppeling? Selecteer dan een van onze partners in het aanvraagformulier. U ontvangt dan een offerte van de aanbieder van uw keuze. Nadat u het online boekhoudpakket heeft besteld, ontvangt u deze met een werkende Boekhoudkoppeling.

 

Partners

De koppeling kan worden gelegd met alle online boekhoudpakketten van de partners waarmee ABN AMRO samenwerkt.

Ondersteuning

Heeft u (technische) vragen of wilt u De Boekhoudkoppeling opzeggen? Neem dan contact op met de Helpdesk van uw online boekhoudpakket.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.