Naar de navigatie Naar de inhoud

Pensioenadvies

Grip op later met een persoonlijk advies

Fraude met uw betaalpas

Uw pensioen lijkt nog ver weg, maar weet u waar u dan aan toe bent? En weet u wat de gevolgen zijn van een scheiding of het wisselen van baan? Of van een pensioenfonds dat minder uitkeert? Door vele oorzaken kan uw pensioen straks lager uitvallen dan u denkt. Maak daarom tijd voor uw pensioen. Doe de Pensioencheck. Wilt u naar aanleiding van deze check meer weten? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan met een van onze 200 gecertificeerde ABN AMRO adviseurs en u ontdekt wat de mogelijkheden zijn. Zo krijgt u grip op later.

 

Het begint met een goed gesprek

Voor veel mensen is het lastig om een goed beeld te krijgen van hun pensioensituatie. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar. In een gratis oriëntatiegesprek bespreken wij uw financiële situatie, uw wensen, uw doelen en de mogelijke risico's. Daarna bekijkt uw adviseur samen met u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Soms is dit gesprek al voldoende om u op weg te helpen. Er kunnen ook vervolgstappen nodig zijn. Bijvoorbeeld het maken van een uitgebreid pensioenadvies. U kunt daarvoor afspreken in één van onze kantoren, maar u kunt dit ook gewoon thuis via de webcam doen.

Fraude met uw betaalpas
 
Fraude met uw betaalpas

Het resultaat: grip op later

Uw adviseur maakt voor u een compleet pensioenplan, waarmee u  grip krijgt op uw financiële toekomst. U ontvangt een uitgebreid rapport waarin al uw gegevens, inzichten en oplossingen overzichtelijk worden gepresenteerd. Dit geeft u rust en zekerheid. Bovendien: binnen 1 jaar kunt u dit plan gratis laten updaten.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we op wereldreis

Hoeveel heeft u later te besteden?

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Fantaseert u wel eens over een wereldreis? Tijdens uw pensioen heeft u tijd. Maar misschien is uw inkomen dan lager dan u denkt. Ontdek dus hoe u nu inkomen kunt opbouwen voor later.