Naar de navigatie Naar de inhoud

Lijfrente laten uitkeren of verder sparen?

Bouwt u vermogen op via banksparen of een levensverzekering en valt dit geld binnenkort vrij? Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen, kunt u het geld laten uitkeren of verder sparen. Ontdek alle mogelijkheden van banksparen, koopsommen en lijfrentes.

Laten uitkeren

Wilt u uw lijfrente laten uitkeren en de looptijd van de uitkering voor een deel zelf bepalen? Bijvoorbeeld om uw pensioeninkomen tussen uw 65ste en 70ste jaar aan te vullen? Kies dan voor banksparen met de Leefrente.

Bent u toch liever verzekerd van een uitkering tot uw overlijden? Dan is de Lijfrente Garantie Polis misschien interessant voor u.

Een lijfrente is een reeks vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen. U betaalt daarvoor periodiek of éénmalig een premie aan een verzekeringsmaatschappij of bank. Daardoor krijgt u extra inkomen vanaf een bepaald moment, bijvoorbeeld als u met pensioen gaat.

Verder sparen

Wilt u verder sparen met mogelijk belastingvoordeel? Kies dan voor banksparen met de Pensioenaanvulling.

Met de Koopsom Garantie Polis bent u zeker van het eindkapitaal. En kunt u altijd bijstorten.

Waardeoverdracht

Heeft u een saldo opgebouwd in een levensverzekering en wilt u met dit saldo overstappen naar een bankspaarrekening? Of andersom? Dit wordt waardeoverdracht genoemd.

Advies over uw mogelijkheden

U heeft een aantal mogelijkheden om uw vermogen te laten uitkeren. Dit kan met onze bankspaarproducten en levensverzekeringen. Wilt u weten welke oplossing het beste bij u past? Onze adviseur neemt samen met u uw wensen en mogelijkheden door. Zo maakt u een verantwoorde keuze voor uw inkomen voor later.

Laat u kosteloos terugbellen

  • U krijgt direct een medewerker aan de lijn
  • Voor elke korte pensioenvraag
  • Geen belkostenBel me nu terug

Heeft u nu geen tijd? Dat is geen probleem. Onze medewerkers bellen u graag op een ander tijdstip kosteloos terug. Dat kan op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kies een ander tijdstip
Direct antwoord op uw pensioenvragen

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we op wereldreis

Hoeveel heeft u later te besteden?

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Fantaseert u wel eens over een wereldreis? Tijdens uw pensioen heeft u tijd. Maar misschien is uw inkomen dan lager dan u denkt. Ontdek dus hoe u nu inkomen kunt opbouwen voor later.