Hulp bij Internet Bankieren

Heeft u hulp nodig bij Internet Bankieren, bijvoorbeeld met inloggen? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag op weg. Lees hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen of bekijk handige instructievideo's.

hulp nodig bij Internet Bankieren

Inloggen in Internet Bankieren

Hulp bij Internet Bankieren

Veiligheid

Betalen

Overige onderwerpen

Beleggen

Vragen over Beheer en Tools in Internet Bankieren

• Waar vind ik 'Beheer' in Internet Bankieren?

Log in in Internet Bankieren met uw identificatiecode of e.dentifier. U ziet uw rekeningoverzicht (Mijn rekeningen). Bovenin het scherm ziet u 5 tabs. De 4e tab is Beheer. Op dit scherm kunt u uw producten, persoonlijke gegevens, adresboek, betaalprofiel en bevoegdheden inzien en wijzigen.

• Waar vind ik 'Tools' in Internet Bankieren?

Log in in Internet Bankieren met uw identificatiecode of e.dentifier. U ziet uw rekeningoverzicht (Mijn rekeningen). Bovenin het scherm ziet u 5 tabs. De 2e tab is Tools. Op dit scherm vindt u een verwijzing naar overige producten en kunt u uw bij- en afschrijvingen en Financieel Jaaroverzicht downloaden.

Vragen? Bel ons op werkdagen van 7 tot 23 uur en in het weekend van 8 tot 23 uur.

0900 - 9216 (uitleg belkosten)

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.