Naar de navigatie Naar de inhoud

Wonen

-

ABN AMRO Financiële Stresstest

Met de Financiële Stresstest ontdekt u hoe u zelf over uw financiële situatie denkt en welke financiële problemen u daadwerkelijk ondervindt. Wij laten vervolgens zien wat u kunt doen om uw financiële situatie te verbeteren.

-

Bereken uw maximale hypotheek

Een idee van uw maandlasten

Bent u op zoek naar een woning? Dan is het handig om te weten wat u kunt lenen. Bereken makkelijk uw maximale hypotheekbedrag en de maandlasten. Zo krijgt u een idee van wat u per maand gaat betalen.

  • 1
    ABN AMRO Financiële Stresstest
  • 2
    Bereken uw maximale hypotheek

Meer over wonen

Uitgelicht

Realistischer vraagprijzen

Huizenprijzen stijgen, rente blijft laag

De huizenprijzen zijn vorig jaar fors gestegen en de verwachting is dat ze in 2018 verder stijgen met zo’n 6%. De betaalbaarheid van een koophuis blijft echter gunstig door de lage hypotheekrente die begin 2018 vooralsnog laag zal blijven. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt in de nieuwste woningmarktmonitor.

 

Waarom u nu minder mag lenen voor uw huis

Het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van uw huis gaat in stapjes omlaag. Dat betekent dat u ook de bijkomende kosten bij het kopen van een huis niet meer volledig kunt meefinancieren in de hypotheek.

WOZ-waarde
 
-

Extra aflossen: wanneer wel en wanneer niet

De spaarrentes zijn laag. Veel mensen vinden dat sparen onvoldoende oplevert. Het kan aantrekkelijk lijken om spaargeld te gebruiken om extra af te lossen. Maar is het altijd verstandig om het te doen?

Video's over wonen

Stel een vraag aan een adviseur

email facebook twitter
 Op Facebook
 Via Twitter

Verder praten over uw situatie


Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO helpen u hier graag bij. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.