Naar de navigatie Naar de inhoud

Bereken uw maximale hypotheek

Bereken uw maximale hypotheek en bruto maandlasten

Wilt u weten hoeveel geld u kunt lenen om een huis te kopen? Of wilt u weten welk bedrag u per maand gaat betalen? Bereken uw maximale hypotheek. De berekening geeft een idee van hoeveel u kunt lenen en wat uw maandlasten dan zijn.
Ook als u ZZP'er bent, kunt u uw maximale hypotheek berekenen. Maak nu zelf al de eerste berekening en kijk of dat droomhuis werkelijkheid kan worden.

 

Maximale hypotheek berekend? En dan?

Aan het eind van de berekening krijgt u een persoonlijke hypotheekberekening in een pdf die u kunt printen of opslaan. Na de berekening kunt u ook direct een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Een adviseur kan dan precies voor u uitrekenen wat het kopen van een nieuwe woning écht kost en hoeveel u verantwoord kunt lenen.

 

Op zoek naar persoonlijk hypotheekadvies?

U kunt een afspraak op een bankkantoor maken. Een gratis hypotheek-oriëntatiegesprek is ook mogelijk. Waar en wanneer het u uitkomt.

Bereken  uw restschuld

Om uw restschuld te kunnen berekenen, heeft u de volgende gegevens nodig:

  • De hoogte van uw hypotheek

  • De opgebouwde waarde in uw hypotheek (bijvoorbeeld de waarde van uw bankspaarrekening of verzekering die gekoppeld is aan uw hypotheek)

  • De WOZ-waarde van uw huis of de waarde uit een recent taxatierapport

  • De hoogte van uw spaargeld

De schuld die overblijft als de waarde van uw woning lager is dan de hypotheek op het moment dat u de hypotheek moet terugbetalen, meestal bij verkoop van de woning.

Hypotheekadvies? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0900 - 8670 (uitleg belkosten)

Extra aflossen op uw hypotheek?

Regel het nu eenvoudig via Internet Bankieren

Stel doet de afloscheck om te kijken of ze beter kunnen blijven sparen of extra aflossen op hun hypotheek

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? U regelt het nu direct via Internet Bankieren. Dat is net zo makkelijk als een overschrijving doen. Bovendien ziet u dan meteen wat uw nieuwe maandlasten zijn.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief