Naar de navigatie Naar de inhoud

Rekening openen via uw smartphone

BetaalGemak Standaard voor € 1,40 per maand

  • Betaalrekening met betaalpas

  • Internet en Mobiel Bankieren

  • Aan te vragen via mobiel

 

Kies uw betaalpakket

Wilt u een betaalpakket openen? U kunt kiezen uit 3 pakketten. Bij elk pakket krijgt u altijd een betaalrekening, betaalpas en Internet- en Mobiel bankieren. Vergelijk de pakketten en kies wat het beste bij u past. Met de pakketvergelijker weet u binnen 1 minuut welk betaalpakket het beste bij u past.

 

Afspraak waar en wanneer u wilt

Een betaalrekening openen waar en wanneer u dat wilt? Vul het online aanvraagformulier in. Een medewerker van AMP Logistics belt u terug om een afspraak te maken. Op deze afspraak controleert de medewerker van AMP Logistics uw identiteitsgegevens. Is alles in orde? Dan heeft u binnen 1 week een betaalrekening.

Afspraak op een bankkantoor

Wilt u een betaalrekening openen op een bankkantoor? Gebruik dan het online afspraakformulier. In dit formulier kunt u aangeven naar welk bankkantoor u wilt komen. Wij bellen u dan terug om de afspraak te bevestigen en een tijd af te spreken.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.