Naar de navigatie Naar de inhoud

Gezamenlijke rekening openen

Deel niet alleen de vaste lasten, maar ook een rekening

  • Kies samen de rekening die bij u past
  • Overal inzicht in de gezamenlijke rekening
  • Rekening openen waar u wilt

Samen een rekening openen

Een rekening opent u altijd in een betaalpakket. Direct weten wat u krijgt en wat het kost? Gebruik de keuzehulp. Binnen 1 minuut kiest u samen het pakket dat bij u past.

Start de keuzehulp

Overal inzicht in de gezamenlijke rekening

U wilt altijd en overal inzicht in uw bankzaken. En dan vooral samen. Met een en/of rekening ziet u eenvoudig alle bij- en afschrijvingen. Zo heeft u beiden een overzicht van uw inkomsten en uitgaven.
gezamenlijke rekening openen

Gezamenlijke rekening openen waar u wilt

Een gezamenlijke rekening openen kan altijd en overal. Open direct online of maak een afspraak bij een bankkantoor. Vul het formulier in of bel 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) om een afspraak te maken.

gezamenlijke rekening openen

Bestaande rekening wijzigen

Wilt u uw rekening op 1 naam omzetten naar een gezamenlijke rekening? Maak dan een afspraak bij een bankkantoor via het afspraakformulier of 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Betaalpakket wijzigen

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.