Naar de navigatie Naar de inhoud

Mijn creditcard

Creditcard Online

Met Creditcard Online kunt u online eenvoudig, veilig en snel uw ABN AMRO creditcardzaken regelen en beheren. U kunt onder andere:

  • Uw rekening betalen

  • Uw limiet wijzigen

  • Uw creditcard blokkeren of activeren

Is hetzelfde als kredietlimiet. Het bedrag dat u maximaal kunt rood staan of opnemen van uw rekening.

Mobiel Bankieren app

Uw saldo of betalingen checken op uw mobiel of tablet? Download dan onze Mobiel Bankieren app, of update de versie van de app op uw toestel. Dan checkt u niet alleen gemakkelijk de bij- en afschrijvingen van uw rekeningen, maar nu ook creditcardbetalingen. Met daarbij uw limiet en hoeveel u nog kunt besteden. Altijd, waar en wanneer u wilt. 

  • U heeft altijd een totaaloverzicht

  • Alles zien wat met uw creditcard is betaald

  • Creditcard in 3 stappen toevoegen aan uw rekeningoverzicht

U kunt zowel een ABN AMRO Credit Card als een ABN AMRO Gold Card toevoegen aan uw rekeningoverzicht. Heeft u een of meer extra creditcards (bijvoorbeeld voor uw partner)? Dan kan alleen de hoofdcardhouder de creditcard toevoegen en bekijken. Hij of zij kan dan wel alle betalingen zien, ook van de extra cards.

Extra creditcard

Heeft u al een creditcard van ABN AMRO? Laat ook een ander meegenieten van de voordelen. Vraag een extra creditcard aan. Dat kan voor iedereen boven de 18. Voor beide creditcards geldt het gezamenlijke limiet van de hoofd creditcard. Heeft u een BetaalGemak Extra betaalpakket? Dan krijgt u 50% korting op de jaarbijdrage voor de extra Credit Card.

Afschriften creditcard

Als u uw creditcard gebruikt, krijgt u elke maand een overzicht. In dit overzicht staan al uw transacties die u met uw creditcard heeft gedaan. Een transactie kan een betaling zijn of een opname bij een geldautomaat. U kunt er ook voor kiezen om uw uitgaven digitaal te bekijken. Voeg eenvoudig uw creditcard toe aan de Mobiel Bankieren app. Of bekijk uw maandelijkse overzicht via Creditcard Online.

Nog geen creditcard?

Een creditcard is ideaal voor op vakantie. U huurt makkelijk een auto en boekt eenvoudig een hotel. Maar een creditcard is ook handig voor uw online aankopen in binnen- en buitenland. Uw aankopen zijn vrijwel altijd meteen verzekerd.

  • Wereldwijd en online betaalgemak

  • Vrijwel al uw aankopen verzekerd

  • Credit Card zonder extra kosten bij een betaalpakket

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.