Naar de navigatie Naar de inhoud

Bij- en afschrijvingen en rekeningafschriften

Bij- en afschrijvingen en rekeningafschriften inzien en downloaden

Via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app kunt u de bij- en afschrijvingen van uw betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen bekijken. Dit kan tot 18 maanden terug. Zoekt u bij- en afschrijvingen van langer geleden? Download dan het rekeningafschrift in Internet Bankieren (zie hieronder).

Bij- en afschrijvingen downloaden

Zoekt u bij- en afschrijvingen tot 18 maanden geleden? Download die dan via Internet Bankieren. Log in in Internet Bankieren, ga naar de tab 'Tools', kies voor 'Mutaties' en volg de aanwijzingen in het scherm.

Rekeningafschriften downloaden

Wilt u uw bij- en afschrijvingen graag afdrukken als rekeningafschriften? Download dan uw rekeningafschriften via Internet Bankieren. Dit kan tot 10 jaar terug. Log in in Internet Bankieren met uw e.dentifier, ga naar de tab 'Tools', kies voor 'Afschriften en Fin. Jaaroverzicht' en volg de aanwijzingen in het scherm.

Papieren rekeningafschriften stopzetten

Wilt u uw rekeningafschriften niet meer op papier ontvangen? Fijn, want dat is ook beter voor het milieu. Heeft u een gezamenlijke rekening? Denk er dan aan dat ook uw partner zijn papieren rekeningafschriften stopzet! 

Log in in Internet Bankieren met uw e.dentifier, ga naar de tab 'Beheer' en kies onder Services voor 'Zelf direct online regelen'. In de 2e kolom ziet u onder 'Bij- en afschrijvingen' hoe u de ontvangst van uw papieren afschriften stopzet.

Papieren rekeningafschriften ontvangen

Wilt u juist wel papieren rekeningafschriften ontvangen? Of wilt u wijzigen hoe vaak u ze ontvangt? Geef direct uw aanpassingen door.

Kopie rekeningafschrift

Via Internet Bankieren kunt u zelf gratis uw rekeningafschriften downloaden en afdrukken. Heeft u geen Internet Bankieren? Dan kunt u telefonisch of via een bankkantoor een kopie van een rekeningafschrift opvragen. U betaalt € 5,50 per afschrift.

Financieel Jaaroverzicht downloaden

Met het Financieel Jaaroverzicht heeft u één overzicht van al uw financiële gegevens. Erg handig bij het invullen van uw belastingaangifte. Log in in Internet Bankieren met uw e.dentifier, ga naar de tab 'Tools', kies voor 'Afschriften en Fin. Jaaroverzicht' en volg de aanwijzingen in het scherm.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.