Naar de navigatie Naar de inhoud

De visie van onze experts

expert center

Deskundige visie op de markt en uw beleggingen

Voortdurend zijn er ontwikkelingen die de economie beïnvloeden. En die uiteindelijk ook uw rendement bepalen. Zelf kunt u deze ontwikkelingen onmogelijk allemaal overzien. Daarom informeert ons Expert Center u over alles wat uw beleggingsportefeuille kan beïnvloeden. Daarnaast delen onze experts hun visie over het huidige beleggingsklimaat en houden ze voor u de beurstrends in de gaten.

Beurstrends

Houden, kopen of verkopen

Wat zijn de belangrijkste trends op de beurs? Onze experts volgen de ontwikkelingen op de voet en laten u weten wat slim is: houden, kopen of verkopen.

Lees de laatste beurstrends
beurstrends

Beleggingsvisie

Elke maand een update

Ben Steinebach, hoofd Beleggingsstrategie, publiceert elke maand Beleggingsvisie. Wat zijn de ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? U leest het maandelijks.

Lees nu (pdf, 1.9MB)

Beleggingsnieuws

Elke week een update

Het laatste beleggingsnieuws, de nieuwste economische ontwikkelingen en visie van onze experts niet meer missen? Met ABN AMRO Beleggingsnieuws bent u altijd op de hoogte. Meld u aan en ontvang de wekelijkse nieuwsbrief via e-mail.

lees nu Meld u aan

Columns van onze experts

Ben Steinebach

Ben Steinebach

Ben Steinebach is hoofd Beleggingsstrategie en verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO.

lees column
Ralph Wessels

Ralph Wessels

Ralph Wessels is als Beleggingsstrateeg mede verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO.

Lees column
Han de Jong

Han de Jong

Han de Jong is Chief Economist bij ABN AMRO. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en productie van economische en financiële analyse bij ABN AMRO.

lees column

Kijk het laatste webinar terug

Wat zijn de verwachtingen voor de tweede helft van 2017? Onlangs bespraken onze experts de trends, uitdagingen en kansen tijdens het webinar ‘Meer gangmakers voor groei’. Kijkers gaven dit webinar als gemiddelde beoordeling een 8.

lees meer

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )