Naar de navigatie Naar de inhoud

De Wallet

Contactloos betalen met uw mobiel met de Wallet

De Wallet

Contactloos betalen met uw Android-telefoon


  • Uw smartphone als betaalpas
  • Ook betalen zonder internetverbinding
  • Voor klanten van alle leeftijden

Heeft u uw smartphone vaker bij de hand dan uw portemonnee? Dan is de Wallet iets voor u. Met de gratis app betaalt u contactloos met uw telefoon. Overal waar u contactloos kunt betalen met uw plastic betaalpas, werkt de Wallet ook. Zelfs in het buitenland.

download de Wallet Controleer of de Wallet werkt op uw toestel
zo betaalt u met de Wallet

Eenvoudig, snel en veilig betalen

Contactloos betalen met uw smartphone werkt precies hetzelfde als met uw plastic betaalpas. U houdt uw telefoon tegen de betaalautomaat en wacht op het seintje dat uw betaling is goedgekeurd. Het is ook net zo veilig. Als u meer dan € 25 wilt afrekenen, moet u altijd de viercijferige Wallet-code invoeren.

De Wallet instellen naar uw wensen

Nieuw: meerdere betaalpassen in uw Wallet

Goed nieuws! U kunt vanaf nu meerdere ABN AMRO betaalpassen toevoegen aan de Wallet. Daar zijn we heel blij mee, want dat was een belangrijke wens van veel klanten. Uw telefoon wordt nu nog meer een portemonnee.

Toevoegen van de pas werkt hetzelfde als bij uw eerste betaalpas. U doet dat in het scherm van de app waar uw betaalpas staat. U houdt vervolgens een pas waar u standaard mee afrekent. Als het nodig is, verandert u bij de kassa de rekening waar u mee betaalt.

Beschikbaar voor alle leeftijden

Er is geen leeftijdsgrens meer voor het gebruik van de Wallet. De app is beschikbaar voor alle klanten van de bank, die de juiste smartphone hebben. Nog geen 18 jaar? Dan willen wij graag weten of je ouders het goed vinden dat je de Wallet gaat gebruiken. Ook dat is zo geregeld.

Lees meer over toestemming vragen

De Wallet blijft gratis

Het gebruik van de Wallet blijft in ieder geval tot 1 januari 2019 gratis. Dat betekent dat u zonder extra kosten de app downloadt in de Google Play Store en ook niets betaalt voor het gebruik van uw Mobiele Betaalpas. Als er iets verandert aan de tarieven, dan laten we het u op tijd weten.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.