Naar de navigatie Naar de inhoud

Haal meer uit de Grip app

Gebruikt u Grip al? Handig om uw geldzaken op orde te krijgen, en te houden. Kent u alle mogelijkheden van de app al? Lees de 7 tips en haal nóg meer uit Grip.

Tip 1

Deel bij- en afschrijvingen in

Grip zet uw bij- en afschrijvingen in overzichtelijke categorieën. Zo ziet u direct wat u bijvoorbeeld uitgeeft aan benzinekosten. Wordt een betaling niet herkend? U kunt ze dan zelf in een categorie plaatsen. Zo heeft u nog meer inzicht in uw uitgaven.

Tip 2

Stel zelf budgetten in

Heeft u zich voorgenomen om in 2018 minder geld uit te geven en wat meer te sparen? Met Grip stelt u eenvoudig in hoeveel u per maand ergens aan wilt uitgeven. Zijn die mooie schoenen duurder dan u had begroot? Dan krijgt u een melding.

Tip 3

Maak tags aan

Wilt u precies weten hoeveel u heeft uitgegeven aan uw vakantie? Ook dat kan in Grip. Dit doet u door de betalingen een tag te geven. Maak bijvoorbeeld de tag 'vakantie' aan voor alles wat u rondom de reis uitgeeft. Van tickets tot zonnebrand.

Tip 4

Gebruik de zoekfunctie

Haalt u altijd uw kaas en noten bij dezelfde speciaalzaak? En wilt u weten hoeveel u daar steeds kwijt bent? Gebruik de zoekfunctie om alle uitgaven bij de winkel op een rij te krijgen. U vindt ook eenvoudig uitgaven vanaf een bepaald bedrag.

Stel zelf tags in via Grip

Tip 5

Bepaal uw financiële maand

Uw financiële maand start vaak niet gelijk met de kalendermaand. Grip houdt daar rekening mee. Stel zelf in wanneer u begint met uw budgetplanning. Bijvoorbeeld als u uw loon krijgt.

Stel zelf uw budget in via Grip

Tip 6

Voeg creditcardbetalingen toe

Gebruikt u uw ABN AMRO Credit Card? Voeg die dan ook toe aan Grip. Al uw betalingen worden direct verwerkt in uw overzichten. Zo heeft u een compleet beeld van ál uw uitgaven.

Stel uw financiële startdatum in via Grip

Tip 7

Ontvang een pushbericht

Als u een betaling verwacht, kunt u niet de hele dag uw rekening in de gaten houden. Stel in Grip een pushbericht in. U krijgt dan een melding als het bedrag is bij- of afgeschreven.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.