Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

tarieven

Wijziging betaaltarieven

01-05-2018

Vanaf 1 juli 2018 wijzigen de tarieven van de betaalpakketten en papieren rekeningafschriften. Bekijk wat er voor u wijzigt.

 
Jong koppel bij een nieuw huis

Sterkste stijging woningprijzen in 17 jaar!

10-04-2018

De spanning op de huizenmarkt neemt toe: de huizenprijzen stijgen in 2018 nog harder dan aanvankelijk gedacht en het aantal woningen dat te koop staat, daalt gestaag. De rente blijft voorlopig nog wel laag. Lees het laatste nieuws over de huizenmarkt in de woningmarktmonitor van april.

 
Problemen met Internet Bankieren? Je kunt het vaak zelf oplossen

Doet Internet Bankieren niet meer wat jij wilt?

28 maart 2018

Zie je bijvoorbeeld alleen een wit scherm, werken knoppen niet of lijkt de site kapot? Gelukkig kun je er vaak zelf wat aan doen. We geven je 5 tips waarmee je veel problemen zelf kunt oplossen.

 
3 tips om extra geld over te houden

3 tips om extra geld over te houden

15 maart 2018

Je hoort overal dat iedereen erop vooruit gaat. Maar niemand lijkt er iets van te merken. Vervelend, zeker als je meer uit wilde gaan geven aan de dingen die er voor jou echt toe doen. Hoe zorg je dat je daar toch ruimte voor hebt?

 
Bankzaken saai? Welnee!

Bankzaken saai? Welnee!

14 maart 2018

In onze BankzakenBlogs lees je interessante achtergronden, verteld door onze eigen medewerkers, experts of klanten. Maar ook geven we je handige tips. Luchtig geschreven, makkelijk leesbaar en handig!

 
Actuele informatie over uw belastingaangifte en een eigen huis

Belastingtips voor uw eigen huis en hypotheek

14 maart 2018 

Het is weer tijd voor uw belastingaangifte over 2017. Misschien is dat voor u ook een klusje dat u voor u uitschuift, maar wie weet kunt u nog iets besparen met onze tips voor als u een koophuis heeft. Zo wordt uw aangifte misschien toch nog iets leuker.

 

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.