Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Woningmarktmonitor september 2018

Huizenprijzen stijgen nóg harder

27-09-2018

De huizenprijzen stijgen momenteel nog harder door het woningtekort. Vooral starters vinden steeds lastiger een koophuis. De hypotheekrente blijft voorlopig nog wel laag.  

 
Prinsjesdag 2018 en de gevolgen voor uw financiën

Prinsjesdag 2018 en uw huis en hypotheek

18-09-2018

Prinsjesdag 2018: de koopkracht gaat vooruit en meer mensen kochten in 2018 een huis. Bekijk wat de nieuwe kabinetsplannen verder betekenen voor uw huis en hypotheek.

 
Winst op alle fronten

Duurzaam businessplan? Ga met ons in gesprek

14-08-2018

Op een andere manier naar zaken kijken. Met winst op alle fronten. Want winst is niet alleen in geld uit te drukken, maar ook in duurzame impact. Dat vraagt om een bank met een andere kijk op financieren: #financethefuture. Deel uw (duurzame) plannen met ons en vraag direct online een financiering aan.
 
hypotheek oversluiten: wat levert het u op?

Feiten en cijfers over hypotheek oversluiten

18-07-2018

Overstappen met uw hypotheek lijkt een hele stap. Maar wist u dat 65% van de huiseigenaren overweegt om hun hypotheek over te sluiten?

 
Verwachtingen hypotheekrente

Verwachtingen hypotheekrente

10-07-2018

Wilt u weten wat de hypotheekrentes gaan doen? Lees de verwachtingen voor de korte en lange rente van Philip Bokeloh, econoom bij ABN AMRO.

 

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.