Informatie over ABN AMRO

Het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) houden toezicht op ABN AMRO. Beide instanties hebben speciale Toezichtslijnen, die u kunt bellen voor meer informatie over hun toezicht op ABN AMRO.

Meer informatie over het toezicht op ABN AMRO Bank N.V.

Klachtenregeling

We vinden het belangrijk dat u tevreden over ons bent. Daarom horen we het graag als u denkt dat onze service beter kan. Laat het ons ook weten als u een suggestie, vraag of klacht heeft. Bijvoorbeeld over de uitleg van een product, het antwoord van een medewerker of de manier waarop u geholpen bent. Wat er ook aan de hand is, we zoeken altijd naar een passende oplossing. Hoe eerder u ons benadert, hoe beter. Als uw vraag of klacht langer geleden is ontstaan, dan kan het lastiger zijn om informatie te verzamelen en u snel antwoord te geven.

U kunt uw vraag, suggestie of klacht op verschillende manieren aan ons doorgeven:

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0900 - 0024*. Of vanuit het buitenland: +31 (0)10 241 17 20. 
  • Door contact op te nemen met uw relatiemanager.

Bezoekt u liever een van onze kantoren, dan bent u natuurlijk welkom. Een medewerker bespreekt uw vraag, voorstel of klacht graag met u. Op welke manier u ons ook benadert, we gaan hier altijd zorgvuldig mee om.
*Voor dit gesprek betaalt u uw gebruikelijke belkosten. Uw telefoonaanbieder bepaalt deze kosten.

Meer informatie over de klachtenregeling. (pdf, 2.4MB)

Klokkenluidersmelding

Juridische documenten

Zoekt u voorwaarden, of een Financiële Bijsluiter? Wij hebben de belangrijkste juridische documenten voor u op een rij gezet.

De voorwaarden van ABN AMRO

Financiële Bijsluiters

Productwijzers

Dienstverleningsdocumenten

Duurzaamheid

ABN AMRO wil graag een betere bank zijn, die bijdraagt aan een betere wereld. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld. 
Lees meer over ons duurzame beleid en hoe u zelf ook eenvoudig een steentje kunt bijdragen.

Lees meer over duurzaamheid bij ABN AMRO

Identiteit

Wilt u meer lezen over de strategie en kernwaarden van ABN AMRO? Of wilt u meer informatie over sponsoring? U vindt deze informatie op abnamro.com.

abnamro.com

NEW10

New10 is een initiatief van ABN AMRO en combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een startup. New10 biedt mkb-ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee ze zelf een lening kunnen aanvragen. Binnen 15 minuten weten mkb-ondernemers al of ze de lening kunnen krijgen en tegen welke rente en voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie over NEW10