Om nog beter in kaart te kunnen brengen wat de wensen van onze zakelijke klanten zijn, nodigen wij u graag uit om lid te worden van de OndernemersBoard, ons online klantenpanel.

Help onze producten en diensten te verbeteren en denk mee in de Ondernemersboard.

Nu aanmelden

Ongeveer 1x per maand uw mening geven

Als lid van OndernemersBoard krijgt u ongeveer 1x per maand een uitnodiging mee te werken aan (korte) onderzoeken van en over ABN AMRO. Dit gebeurt via een korte vragenlijst. Meestal online, maar soms ook in de vorm van een interview, bijvoorbeeld per telefoon of via een klantpanel op een locatie bij u in de omgeving.

Wat heeft de OndernemersBoard u te bieden?

  • Uw mening telt: als lid van de OndernemersBoard levert u een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van onze service en producten. Uw ideeën zijn meer dan welkom.
  • U denkt op allerlei terreinen met ons mee: u kunt over allerlei onderwerpen uw tips en ervaringen met ons delen.
  • U blijft op de hoogte: u kunt de onderzoeksresultaten na afloop bekijken op de site van de OndernemersBoard.
  • Inspirerende bijeenkomsten speciaal voor leden: één keer per jaar nodigen wij u uit voor een landelijke bijeenkomst over de koers van ABN AMRO. Daarbij zorgen we altijd voor boeiende sprekers. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en in contact te komen met andere leden.

Hoe werkt het precies?

De OndernemersBoard bestaat sinds 2012 en is opgezet door ABN AMRO in samenwerking met het marktonderzoeksbureau MSI-ACI. • Het onderzoek is meestal online, maar soms ook in de vorm van een interview, bijvoorbeeld per telefoon of via een klantpanel op een locatie bij u in de omgeving.

  • Deelname is zonder verplichting: u bent vrij om vragenlijsten in te vullen en u kunt zich op elk moment uitschrijven voor deelname aan de Ondernemersboard.

  • Uw antwoorden zijn anoniem, worden vertrouwelijk behandeld en niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

  • Wanneer u deelneemt aan het klantenpanel van ABN AMRO is het privacy & cookiebeleid van toepassing.