Naar de navigatie Naar de inhoud

Online aanvragen

Wat u moet weten voordat u begint met uw online aanvraag

Via deze website vraagt u binnen een paar stappen een product aan. Of sluit u het product direct af. Het is belangrijk dat u weet hoe het product in elkaar zit. Hieronder ziet u waar u op kunt letten.

 

Lees de productinformatie

Lees altijd eerst de productkenmerken, daar vindt u alle belangrijke informatie. Sommige producten hebben aanvullende productinformatie zoals een Financiële Bijsluiter en/of een Dienstverleningsdocument. Deze vindt u ook bij de productkenmerken.

 

Productinformatie is geen advies

De productinformatie is meestal algemeen en niet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is dus geen persoonlijk advies. Als wij wel advies geven, dan geven wij dat duidelijk aan.

Wilt u persoonlijk advies? Een adviseur kijkt op uw verzoek samen met u naar uw financiële situatie en toekomstplannen. Zo krijgt u het advies dat het beste bij u past. Bekijk onze pagina over advies.

 

Zo verloopt uw aanvraag

Wilt u een product online aanvragen of afsluiten? Dan verloopt uw aanvraag als volgt:

 • Gegevens invullen
  U vult de gevraagde gegevens in. Vanaf het eerste scherm ziet u knoppen waarmee u terug kunt gaan naar de voorgaande schermen om uw gegevens te wijzigen. Als u deze gebruikt, blijven de ingevulde gegevens bewaard.
  U kunt altijd stoppen met uw aanvraag. Heeft u nog niet alle gegevens ingevuld? Dan blijven deze niet bewaard. Heeft u alle gegevens ingevuld en ziet u het overzicht hiervan? Dan kunt u aangeven dat u later verder wilt gaan met uw aanvraag. De gegevens die u heeft ingevuld, blijven 30 dagen bewaard.

 • Controleren en opslaan
  Sluit u een product direct af? Dan ziet u een overzicht van uw aanvraag nadat u alle gegevens heeft ingevuld. Controleer dit overzicht en wijzig gegevens als dat nodig is. Sla het overzicht op. Nadat u op 'verzenden' heeft geklikt, is dit niet meer mogelijk.
  Krijgt u een overeenkomst te zien? Controleer deze overeenkomst dan voordat u akkoord gaat en wijzig gegevens als dat nodig is. Sla de overeenkomst op voor uw eigen administratie. Nadat u de overeenkomst heeft verzonden, is dit niet meer mogelijk.

 • Verzenden
  Als u op 'verzenden' klikt, dan vraagt u het product aan of sluit u het direct af. Dit verschilt per product. U ontvangt een bevestiging via e-mail. Daarin vindt u meer informatie over wat er verder gaat gebeuren.

 • Sla de productvoorwaarden op
  In 1 van de schermen ziet u de productvoorwaarden. Wij raden u aan deze voorwaarden op te slaan. Als u wilt, kunt u deze voorwaarden natuurlijk ook printen.

 

In het Nederlands

De overeenkomst is in het Nederlands en naar Nederlands recht behalve als vermeld staat dat dit niet zo is. De communicatie met u is ook in het Nederlands. Als dit anders is, melden wij u dit.

 

Informatie over ABN AMRO

Lees ook de informatie Over ABN AMRO. Daarin vindt u informatie over ons en onze klachten- en geschillenregeling. Wij bieden de producten aan. Als wij alleen bemiddelen voor deze producten, dan leest u dat in de productkenmerken.

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Volg ons via

 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via LinkedIn
 • Volg ons via YouTube