Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhalen Innovatie

De markten waarin ondernemingen opereren zijn steeds vaker complex en dynamisch. Innovatie is noodzakelijk om competitief te blijven. Dat kan op verschillende manieren. Onderstaande bedrijven hebben innovaties toegepast om slagvaardig te zijn. Wij hebben daarbij de juiste oplossingen geboden. Bekijk de verhalen.

 

H&S

H&S Group is een internationale logistiek dienstverlener in vloeibare levensmiddelen. Het familiebedrijf stelt hoge eisen aan kwaliteit en voedselveiligheid. En is niet bang om hierin te investeren en zo processen te optimaliseren. Om nieuwe plannen in praktijk te brengen, besloot H&S om ABN AMRO als huisbank in de arm te nemen. H&S investeerde onder andere in een aseptische lijn, en startte met het leasen van vrachtwagens en containers.

 

Delta Lloyd Bank

Delta Lloyd Bank verstrekt spaarrekeningen en hypotheken aan particulieren. Om hypotheken te financieren worden spaargeld en securitisaties gebruikt. Delta Lloyd Bank was op zoek naar een structuur zonder de gebruikelijke swap. ABN AMRO kwam met een innovatieve oplossing die volledig aansloot bij de behoefte van Delta Lloyd Bank en de huidige marktsituatie.

 

Diaconessenhuis Leiden

De financiering van de sector zorg is niet meer vanzelfsprekend, terwijl investeringen noodzakelijk blijven. Het Diaconessenhuis Leiden had behoefte aan financiering van hun investeringen. Zij zochten een partij die denkt in oplossingen. Een creatieve lease oplossing was hier onderdeel van. Dit wordt in deze sector zeker niet veel toegepast.

 

Provast

Projectontwikkelaar Provast realiseert iconische en duurzame gebouwen in stadscentra. In Rotterdam wilde het bedrijf een uniek concept realiseren: de eerste overdekte foodmarkt van Nederland, gecombineerd met woningen. Hiervoor zocht Provast een bank met een langetermijnvisie op de vastgoedmarkt én gedegen kennis van projectfinanciering.

 

OVG

OVG is projectontwikkelaar in de vastgoedsector en voorloper op het gebied van duurzaamheid. In opdracht van Deloitte ontwikkelde OVG het duurzaamste kantoorpand ter wereld: The Edge. Het pand is gebouwd in de baan van de zon en heeft 1800 m² zonnepanelen. OVG zocht een financier met dezelfde visie en overtuiging.

 

Blink

Blink is een jonge crossmediale uitgeverij met passie voor kinderen en onderwijs. Blink ontwikkelt sprankelende, educatieve concepten voor thuis en op school. Blink was op zoek naar een partij die hun plannen voor een snelle ontwikkeling en groei in hun digitale lesaanbod kon financieren.

Vragen? Stel uw vraag
direct aan de juiste persoon.

Neem contact op.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube